6. 7. 2015

Once Upon a Time našel krále Artuše

Once Upon a Time našel krále Artuše

Už na začátku května bylo oznámeno, že se v nové sérii pohádkového Once Upon a Time představí Merlin, Artuš a Guinevere. Před měsícem ještě nebyli vybráni jejich představitelé, to se ale nyní začíná měnit.

Roli krále Artuše získal britský herec Liam Garrigan. Herec se poprvé představí v první epizodě páté série, která se na televizních obrazovkách objeví v nedělí 27. září.

O Artušovi v seriálu dosud nepadlo ani slovo. Diváci však už znají Lancelota (Sinqua Walls), který se vrátí v nové sérii. Lancelot byl vyloučen od kulatého stolu kvůli ženě, pravděpodobně právě kvůli Guinevere, kterou Artuš bezmezně miluje.

„Jak už jsou naši diváci zvyklí, i na Kamelot aplikujeme náš speciální úhel pohledu. To se týká Artušovy historie i jeho vztahu s Merlinem, Guineverou a Lancelotem,“ prozradili výkonní producenti Adam Horowitz a Edward Kitsis.

Kamelot bude hrát v nové sérii důležitou roli. To bylo jasné už na konci předchozí řady, kdy bylo odhaleno, že tajemný kouzelník, který může zachránit Emmu ze spárů temné strany, je ve skutečnosti Merlin.

Garrigan není v seriálovém světě žádným nováčkem. Již dříve ho fanoušci mohli vidět ve 24: Live Another Day, Strike Back a v minisérii The Pillars of the Earth.

ABC nedávno vypustila do oběhu nový poster k OUaT, který ukazuje temnou stránku Emmy:


Těšíte se na novou sérii? Máte rádi artušovskou tematiku? Koho byste si představovali v rolích Merlina a Guinevere? Líbí se vám nový Artuš?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Angelina

Angelina

presne toto bolo prvé čo ma napadlo, keď som zbadala poster, že mi to pripomína film Black Swan .... takže...
před 8 roky
Squerago

Squerago

Tak snad to bude stát za to. Nejvíc jsem zvědavý na Mr. Golda bez své dýky :).
před 8 roky
petruska.77

petruska.77

Snad bude král Artuš vypadat v seriálu lépe, než jeho představitel na fotkách :D
před 8 roky
Další články k tématu