15. 7. 2015

Novinka pod lupou: Impastor

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Stanice TV Land se v létě vytasí se seriálem míchajícím prvky černého humoru s prvky dramatu zapasovaným do prostředí malého městečka. Titul seriálu zní Impastor.

Základní údaje

Název: Impastor
Žánr: Komedie
Stanice: Tv Land
Premiéra: 15. 7. 2015
Vysílání: středa od 22:30
Předskokan: The Jim Gaffigan Show
Konkurence: Ellen: The Ellen DeGeneres Show
Tipovačka: –

Kdo?

Tvůrce: Christopher Vane
Herci: Michael Rosenbaum, Sara Rue, Aimee Garcia, Mircea Monroe, Mike Kosinski, David Rasche

O čem to je?

Do malého městečka zavítá nový pastor. Za normálních okolností by na tom nebylo nic zvláštního. Ale onen pastor krom toho, že v životopise má napsáno „homosexuál“, je Buddy Dobbs. Ten ukradl pravému pastorovi identitu a skrývá se tak před lidmi, od kterých si na své milované sázení půjčil nekřesťanské peníze. Postupně se z patologického hráče stává člen místní komunity a čím dál více se mu zamlouvá myšlenka, že je pro jednou oblíbeným členem kolektivu, a ne vyvrhelem, kterým ostatní opovrhují.

Impastor je jedním z mála seriálů, které se u TV Land v poslední době dočkaly objednávky celé série. Dalším takovým je pak např. komedie Teachers. Sám prezident televizní stanice prohlásil, že právě tyto dva seriály jsou tím inovativním, nekonvenčním a zábavným, co stanice pro léto a nadcházející sezónu hledala.

O scénář se postaral Christopher Vane, který má na poli seriálů velké zkušenosti. Jeho práce by tak mohla být do jisté míry zárukou úspěchu. Do hlavní role pak byl obsazen Michael Rosenbaum, který podle tvůrců vizuálně i charakterově přesně odpovídá jejich představám člověka, který ač obtěžkán vlastními hříchy a s dluhy na krku, dokáže si naplno užívat života a své vnitřní démony překonat.

Podobné seriály

Teachers
Community (Zpátky do školy)

Trailer


Co říkáte na tuto novinku? Dáte jí šanci?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Vegen

Vegen

Ono to je vážně vtipné :D To se bude sledovat dál :D
před 8 roky
allyska

allyska

Taky mě to mile překvapilo, vtipné a postavy sympatické. Určitě budu sledovat dál :)
před 8 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Po prvních dvou dílech jsem byla nadšená. Škoda, že si seriál nedokázal udržet stejnou laťku...
před 3 roky
Další články k tématu