8. 7. 2015

Castle obsadil další novou roli

Castle obsadil další novou roli

Seriál Castle (Castle na zabití) nabírá pro svou osmou řadu nové posily. Nedávno jsme vás informovali o tom, že se na dvanáctém okrsku objeví dvě nové postavy, které by ve větší či menší míře měly zahýbat dějem. A jedna z nich už dostala svou konkrétní tvář.

Role bezpečnostní specialistky Hayley Vargasové, kterou tvůrci seriálu charakterizují jako mladou, bystrou, svobodomyslnou slečnu se smyslem pro povinnost, a která se rozhodně nebojí ušpinit si při práci ruce, se zhostí Toks Olagundoye.

Tato nigerijská herečka se švýcarskými a anglickými kořeny je známá hlavně pro své účinkování v sitcomu The Neighbors, kde ztvárnila mimozemšťanku Jackie Joyner Kerseeovou. Má však za sebou i řadu epizodních rolí např. v CSI: NY (Kriminálka New York), NCIS (Námořní vyšetřovací služba) nebo Law & Order (Zákon a pořádek). V Castleovi by se měla objevit již v první epizodě nadcházející řady, která má premiéru 21. září 2015.

O bližším určení role této postavy však zatím nepadla ani zmínka. Jak zapadne do příběhu, to je tak stále záhadou.


Jak se vám líbí volba obsazení do role Hayley? Jste spokojeni s výběrem Toks Olagundoye?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Pajky

Pajky

Pěkná holka, vůbec mi nebude vadit koukat na ní v Castlovi :), jen mě překvapilo, že jí bude už 40. Na...
před 8 roky
Další články k tématu