9. 7. 2015

Comic-Con 2015: Extant

Comic-Con 2015: Extant

Další na pořadí letošního Comic-Conu byl i sci-fi seriál Extant, jehož druhá série odstartovala minulý týden. Panelu se zúčastnili herci Halle Berry a Jeffrey Dean Morgan společně s výkonnými producenty seriálu, Craigem Shapiro a Mickey Fisherem. Hned na začátku bylo divákům promítnuto krátké video, které obsahovalo i scény z budoucích dílů. Jednou z nich bylo i setkání Molly se svým mimozemským synem, který se jí ptal, zda se k němu přidá v boji proti lidem.

Fisher uvedl, že do seriálu chtěli v druhé sérii vnést novou energii. Více temna, humoru a sexu. Postavy zde bojují o vlastní přežití a tvůrci chtěli, aby tahle představa byla jasná i nově příchozím divákům. I Berry uznala, že bylo potřeba seriál restartovat, ale obě série stále spojuje dějová linka týkající se robotiky. Seriál se bude potýkat s následky, které robotika má, a zároveň budou představeny i příběhy nové. Velkým problémem bude Tobias Shepherd (David Morrissey), který plánuje použít novou verzi robotů jako zbraně proti hybridům. „Náš seriál se zabývá evolucí a přežitím,“ uvedla Berry. „Kdo přežije? Jak se budeme vyvíjet? Jedná se o něco, co se nás bude pravděpodobně jednou v budoucnosti týkat. Jde o naši evoluci a o to, jak by mohla vypadat.“

Podle Morgana si jeho postava J.D. myslí, že Molly je nepříčetná, a bude tomu věřit i nadále. Shapiro chtěl postavu J.D.ho představit, aby mohla být více prozkoumána mytologie týkající se Molly a jejího života. „Úkolem J.D.ho je pokládat otázky, které si klade publikum,“ uvedl Morgan. Ale během toho všeho si divák všimne také toho, že J.D. není dokonalý. Nevyšlo mu manželství, rád se utápí v alkoholu a míří ke dnu. Po seznámení s Molly se však začne dávat pomalu do kupy, což bude viditelné ke konci série. Berry se také zmínila, že J.D. má nejlepší hlášky.

„Letos seriál obsahuje sex, záhady a napětí,“ uvedla Berry, zatímco producenti zdůrazňovali, že chemie mezi postavami Morgana a Berry přímo jiskří. Bylo také prozrazeno, že finále bude zakončeno velkou bojovou scénou, které se zúčastní Molly. Berry strávila přípravou na tuhle scénu dlouhé hodiny.


Sledujete seriál Extant? Dali jste šanci i druhé sérii? Líbí se vám více než ta první?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Squerago

Squerago

První série byla vážne slabota, tak doufám, že se ve druhé serii serial trochu zvedne.
před 8 roky
Gabik.029

Gabik.029

Mně se zatím druhá série líbí víc než ta první, tak snad to nepokazí.
před 8 roky
Další články k tématu