10. 7. 2015

Comic-Con 2015: Under the Dome

Comic-Con 2015: Under the Dome

Letos na Comic-Conu nechyběl, stejně jako loni, ani seriál Under the Dome (Pod kupolí), který před pár týdny odtartoval svou třetí sérii. Přítomni byli herci Mike Vogel, Colin Ford, Marg Helgenberger a výkonný producent seriálu Tim Schlattmann.

Jak je pro seriál typické, Chester's Mill není zrovna nejbezpečnějším místem na světě. Situaci v tomto městečku nepomůže ani příchod nové postavy, záhadné Christine Price. V premiéře třetí série byla představena jako terapeutka, která měla pomoct obyvatelům Chester's Millu. Christine ale očividně není tou, za kterou se vydávala, když to celé byla jen alternativní realita. „Něco jsem si pro Chester's Mill přichystala a mám plán, který odstartuji a ke kterému potřebuji podporu všech obyvatelů,“ uvedla Helgenberger, představitelka Christine. „Situace týkající se zásob začne být zoufalá. Já tvrdím, že v tom jedeme společně. Někteří na to přistoupí, někteří ne.“

Ti, kteří na její plány nepřistoupí, budou zřejmě v největším nebezpečí. „Občas v seriálu někdo zemře a jeho smrt nic neznamená. Tuhle sérii však podle mě úmrtí postav budou hodně znamenat. Vše se začne rozjíždět v dnešní epizodě a bude to pokračovat v epizodách nadcházejících. Bude to pěkně šílené,“ prozradil Schlattmann.

Zmíněna byla také epizoda, kterou herci a štáb momentálně natáčí. „Nemohla jsem uvěřit tomu, co na konci této epizody udělám. Málem jsem se během čtení scénáře rozbrečela,“ sdělila Helgenberger.

„Christine je pro Velkého Jima skutečným soupeřem“, uvedl Schlattmann. „Ale díky jejich rivalitě Julia nalezne pochopení pro Jima, což by mohlo být klíčem k záchraně Chester's Millu. Dosah, který Christine má, by mohl být ale ještě větší. Osud lidstva bude možná záviset na samotném Joeovi.“

Ale se smrtí přichází i život nový. „Barbie by se možná mohl začít poohlížet po nějakém hračkářství,“ poškádlil diváky v publiku Schlattmann.


Sledujete seriál Under the Dome? Líbí se vám nová série? Co říkáte na příchod nových postav?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Tribe

Tribe

Doufám, že to zruší. Druhá řada byla k smíchu.
před 8 roky
Lill

Lill

Tak to som zvedavá, čo bude tak strašne šokujúce a kto pozomiera. A dúfam, že to s tým hračkárstvom bol...
před 8 roky
Beat Tóthová

Beat Tóthová

Z třetí série jsem zatím docela zklamaná. Předchozí dvě série byly rozhodně lepší.
před 8 roky
Další články k tématu