9. 7. 2015

Comic-Con 2015: The Player

Comic-Con 2015: The Player

Novinka stanice NBC, ve které hraje hlavní roli Wesley Snipes, se dočkala svého panelu na Comic-Conu, jedné z největších akcí svého druhu na světě. Na panelu se ukázal společně s showrunnerem seriálu Johnem Rogersem a dalším hercem Philipem Winchesterem.

Seriál The Player pochází od producentů dramatu The Blacklist. Snipes zde hraje šéfa lasvegaského kasina a Charity Wakefield zase rozdavače karet pro velké hry. Najmou si bezpečnostního experta Alexe Kanea (Winchester), který se trápí kvůli smrti své manželky. Alex je ale bývalý voják, který je schopný zastavit ty největší zločiny, které mohou kasino potkat.

„První zábavná věc bylo samotné psaní,“ řekl Snipes. Podle něj má prý pilot jeden z těch lepších akčních scénářů, které letos četl. „Pak jsem zjistil, že za tím stojí tým z Blacklistu, seriálu, kterého jsem fanoušek, a řekl jsem si, že to by mohlo fungovat.“

Showrunner John Rogers řekl, že diváci nebudou v každé epizodě vědět, jestli je Snipesova postava dobrá nebo zlá. Každý den prý bude dělat rozhodnutí o životě a smrti. Každá epizoda bude o moci, soustředí se na to, kdo ji má, kdo ji používá a kdo je za ni zodpovědný. „Chci jen něco, o čem bude každý týden hodně slyšet,“ dodal.

Seriál pak Rogers přirovnává ke klasickým The X-Files (Akta X). Slibuje velké akční sekvence a hodně postav, které se budou vyvíjet. Každý týden prý máme čekat jiný případ.

Jedna zapamatováníhodná scéna z pilotu zahrnuje Alexe Kanea, který běží po Las Vegas jen ve spodním prádle. „Spousta televizních stanice odhaluje ženské tělo – já bych chtěl něco málo právě ženám vrátit.“ Na to mu celý sál mohutně zatleskal.

Snipes i Winchester budou v seriálu hrát v mnoha akčních scénách a oba se nenechávají zastupovat kaskadéry. Winchester zdůraznil, že Snipes má v tomhle ohledu mnohem větší zkušenosti. Při natáčení bojové scény řekl: „Wesley, jestli tohle udělám…“ Další věc, kterou si pamatuje, je, že se probudil na zemi. Rogers pak potvrdil, že seriál bude klást důraz na to, aby přikoval diváky do křeslech.

„Uvidíte kaskadérské kousky, které jste předtím v televizi neviděli. Nejde o to, co můžete zapálit, jde o to, kolik toho zapálíme.“


Těšíte se na nový seriál od tvůrců Blacklistu? A co Wesley Snipes, těšíte se i na něj?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Isabo1

Isabo1

Už kvůli WS tomu dám šanci. Uvidíme, ale docela se těším :-)
před 8 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Zní to jako celkem slušná case-a-week akčňárna ze zajímavého a pro mě neokoukaného prostředí. Na The Player...
před 8 roky
Další články k tématu