10. 7. 2015

Comic-Con 2015: The Big Bang Theory

Comic-Con 2015: The Big Bang Theory

Na Comic-Conu byl tradičně zastoupen i populární sitcom The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku), kterého se stejně jako loni účastnili scenáristé seriálu. Letos se však sešli v hojnejším počtu. Kromě trojice Chuck Lorre, Bill Prady a Steve Molaro se diváci v sále dočkali i ostatních scenáristů. Letos je však čekalo nejedno překvapení. Moderování panelu se ujal Kunal Nayyar, kterého v seriálu znáte jako Raje. A ukázat se přišla i Maiym Bialik, představitelka Amy.

Vzhledem k návštěvě Bialik se téma stočilo ke vztahu Amy a Sheldona. Amy se na konci série rozhodla, že už ji pomalé tempo jejich vztahu nebaví a Sheldonovi oznámila, že potřebuje pauzu. Nevěděla však, že Sheldon si pro ni přichystal překvapení v podobě zásnubního prstýnku. Spoustu diváků by rádo vědělo, kdy přesně Sheldon prsten koupil. „Odpovědi se dočkáte v první epizodě deváté série,“ slíbil výkonný producent Steven Molaro.

Ale zdá se, že se začíná rýsovat milostný trojúhelník. Bialik s Nayyarem diváky překvapili, když jim oznámili, že jim přečtou úryvek z povídky o Amy a Rajovi. „Četli jste Padesát odstínů šedi? Tak já vám teď představím Padesát odstínů hnědi,“ vtipkoval Nayyar, který páru udělil přezdívku KoothrapAmy.

Vtípky šly však na chvíli stranou a Bialik pohovořila se vší vážností o vztahu Shamy. „Je mi divné říct, že je to skvělé,“ odpověděla na otázku týkající se líbání s Jimem Parsonsem. „Kdykoliv dojde mezi Sheldonem a Amy k něčemu intimnějšímu, je to většinou velmi specifické. Je to nahrané.“ I polibek ve finále byl několikrát přetáčen, protože se snažili nalézt nejlepší způsob, jak ke scéně přistoupit. „Každá intimní scéna, kterou točíme, je velmi zručně vytvořena. Dáváme si na tom záležet,“ uvedla.

Ať už se mezi touto dvojicí stane cokoliv, je možné, že se fanoušci konečně dozví něco více z Amyiny minulosti. „Třeba se dozví, že měla praprastrýce, který nebyl až tak poctivý,“ vtipkoval Eric Kaplan.

Chuck Lorre divákům v sále prozradil, že Sheldon se stal málem zločincem. Odehrát se to mělo během epizody, kdy se Sheldon s Leonardem (Johnny Galecki) vydali na Skywalker ranč. „Původně jsme konec natočili tak, že Sheldon ukradl světelný meč. Nedalo mi to spát. Sheldon by se trestného činu nedopustil,“ sdělil Lorre.

Premiéra deváté série odstartuje 21. září.


Baví vás ještě The Big Bang Theory? Těšíte se na novou sérii? Jaké jsou vaše názory na pár Shamy?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Simplle_Name

Simplle_Name

TBBT najlepší sitkom pre mňa jednoznačne! No vlastne na prvom mieste mam Friends a TBBT.. Vždy sa nasmejem...
před 8 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Rok co rok to jde s TBBT z kopce a už pár sérií mi přijde, že jakási "zlatá éra" tohoto...
před 8 roky
Další články k tématu