11. 7. 2015

Comic-Con 2015: Orphan Black

Comic-Con 2015: Orphan Black

Mezi každoroční návštěvníky Comic-Conu patří i kanadské drama Orphan Black, které minulou sérii přišlo o několik postav. Sešli se zde herci Tatiana Maslany, Jordan Gavaris, Maria Doyle Kennedy, Dylan Bruce, Kristian Bruun a Ari Millen, které doprovázeli tvůrci seriálu, John Fawcett a Graeme Manson.

Pokud vás zajímá, jak tvůrce napadlo vepsat do seriálu twerking, je to snadné. Nechali se inspirovat během loňského Comic-Conu, když se herci roztančili v jednom baru, kde nikdo jiný kromě nich netancoval. Bruun uvedl, že v kostymérně mu dávali vyzkoušet dvoje spodky a nakonec se shodli na modrých, které mu zvýrazňovaly oči.

Téma se krátce stočilo k diskuzi o sexualitě a podpoře LGBT komunity, která ze seriálu vyplývá. „Felix je nevlastní bratr, který je gay… Tím to začalo,“ uvedl Fawcett. „Chtěli jsme vytvořit seriál s postavami, na kterých vám bude záležet,“ dodal Manson. „Nechceme, aby byla jejich sexualita to hlavní. Tím se řídíme. Televize je v sexuální reprezentaci lepší. Nemělo by to být to první, na co se ptáme nebo co nás zajímá.“

Maslany si letos na seznam přidala nový klon – nešťastnou manikérku Crystal. „Nevěděli jsme, že Crystal bude tak populární,“ sdělila Maslany. Prozradila, že se u Crystal nechala inspirovat Jenny Slate z Kroll Show. Gavaris pohovořil o Felixově porozumění s touto postavou v jejich společné scéně. „Crystal je moc milá a dobrosrdečná,“ řekl. „Felix je velmi empatický. Bylo mu jí líto. Nebylo možné se tomu vyhnout.“

Minulou sérii byl zabil zabit Paul, který byl jednou z postav, u které si ostatní postavy ani diváci nikdy nebyli jistí, zda mu můžou skutečně věřit. Bruce se o smrti své postavy dozvěděl minulý rok. „Odejdu jako boss,“ žertoval. Odchod ze seriálu ho ale moc mrzí. Ve finále také podle všeho zemřela i Delphine, ředitelka Dyadu. Spousta fanoušků však odmítá uvěřit, že je skutečně mrtvá a i samotní tvůrci zatím tuhle skutečnost 100% nepotvrdili. „Nikdo není v bezpečí,“ uvedl Manson. „Ale podle Orphan Black je mrtvá,“ mlžil.

Během panelu bylo promítnuto i video se zkaženými záběry minulé série, na které se můžete podívat níže.


Sledujete Orphan Black? Mrzí vás ztráta Paula? Myslíte si, že je Delphine skutečně mrtvá?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Holka

Holka

Já odmítám věřit tomu, že Delphine je mrtvá... A vsázím na ty jejich experimenty s geny. Bude zdravá...
před 8 roky
Maaky

Maaky

Doufám, že Delphine zachrání a udrží Evelyne v seriálu. Vždyť jí miluje snad 90% fanoušků. Hlavně po 3....
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Kdyby měli zabíjet jen neoblíbené postavy, je to každému jedno. Crystal by snad ale mohla dostat víc...
před 8 roky
Další články k tématu