11. 7. 2015

Comic-Con 2015: Ash vs. Evil Dead

Comic-Con 2015: Ash vs. Evil Dead

Ash je zpátky, vážení! A s ním i mrtvé zlo. Milovaná hororová filmová série se již letos na podzim dočká seriálové adaptace na kabelovce Starz, kde ponese název Ash Vs. Evil Dead . K této příležitosti se tvůrci a herci sešli na Comic-Conu, kde představili první trailer, povídali si o seriálu a vzdali hold králi.

Před naplněný sál předstoupili Sam Raimi, Ivan Raimi, Lucy Lawless, showrunner Craig DeGregario a samotný Ash – Bruce Campbell. Rozhovořili se o seriálu a nabídli návštěvníkům spoustu informací o této očekávané novince. Nechybělo to, kde se Ash aktuálně se svým životem nachází, mluvilo se o efektech, hudbě… vše bylo okořeněno spoustou vtipně ironických poznámek.

• Bruce začal panel hovořením o tom, jak je tento seriál vlastně jen výsledkem neutuchající oddanosti fanoušků, kteří se odmítali vzdát myšlenky na to, že už by příběh dál neměl pokračovat. „Nebyli bychom tady, kdybyste se ustavičně neozývali.“
• Seriál se dočkal oficiálního data premiéry! Představí se o letošním Halloweenu, tedy 31. října.
• Tvůrci se rozhodli pro seriál, protože ten jim umožní strávit s Ashem víc času než u pouhého filmu.
• Seriál je přímým pokračováním příběhu z Evil Dead, dá se přirovnat k pětihodinovému filmu. „Je to ten nejšílenější pětihodinový film,“ řekl Bruce.
• Starz ví, že fanoušci milují filmovou klasiku, takže nechce měnit atmosféru v seriálu. Chtějí doručit akci a smích, stejně jako filmy Evil Dead.
• Bruce řekl, že Starz je pro seriál perfektním místem, protože stanice nemá zábrany. Bude to stejné jako první filmy, které neměly uvedenou věkovou přístupnost.
• Seriál začíná třicet let poté, co jsme Ashe viděli naposledy. Děj se odehrává v současnosti. Ash byl posledních 30 let starý známý idiot, kterého musíte milovat. Tuto dobu trávil sváděním žen, pitím a životem v přívěsu.
• Jaké to je být zpátky u této postavy? „Krátce? Je to těžší. Vyžaduje to hodně protahování těla.“
„Ash byl už za svých mladých let špatným hrdinou, který měl zachránit svět. Teď je o třicet let starší. Opravdu se o tento svět začínám obávat,“ žertoval Campbell. Prý jde o jednoho z nejvíce chybujících televizních nebo seriálových hrdinů.

Ash vs. Evil Dead by mohl být běh na dlouhou trať. „Dokud budete mít zájem a budete seriál podporovat, bude se točit. Nic nás nepotěší víc než možnost přinášet vám tento příběh ještě mnoho let. I když jde částečně o komedii a parodii, není to pro nás krátkodobá záležitost. Bereme to velmi vážně.“

Seriál na Comic-Conu představil svůj trailer, který vypadá luxusní parodující jízdu! Posuďte sami:


Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
ragelly

ragelly

Já myslím, že filmy není třeba znát, minimálně z traileru to tak na mě působí. Přece jen se to...
před 8 roky
Rimmerson

Rimmerson

Podle mě je dobré vidět filmy přinejmenším aspoň Evil Dead II a Army of Darkness jedničku můžete...
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Jo, děkuju.
před 8 roky
Další články k tématu