13. 7. 2015

Comic-Con 2015: The Bastard Executioner

Comic-Con 2015: The Bastard Executioner

Kurt Sutter, tvůrce Sons of Anarchy, se letos Comic-Conu neúčastnil, přesto zde jeho seriál měl zastoupení. The Bastard Executioner je středověké drama o rytíři ve službách krále Eduarda I.

Přestože se Kurt Sutter nedostavil osobně, s fanoušky se spojil aspoň prostřednictvím videa. Prozradil, že se v novém seriálu objeví taky – střihne si zde cameo. Prý ho ale fanoušci nepoznají, protože bude pod nánosem prostetického makeupu. Jeho role se jmenuje The Dark Mute (v překladu přibližně Temný Němý).

Sutter dále řekl, že bez podpory fanoušků Sons of Anarchy by nikdy jeho další seriál nevznikl.

Seriál má naplánovanou premiéru na podzim a aktuálně je pořád ve stadiu výroby. Sutter fanouškům sdělil, že přetáčí některé scény ve Walesu.

Největším lákadlem celého panelu tak zůstalo promítání traileru, který byl zároveň i ukázán během včerejší premiéry druhé řady The Strain.


Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
ragelly

ragelly

Tímto článkem říkáme sbohem letošnímu Comic-Conu :) Snažili jsme se vám přinést informace o všech...
před 8 roky
Isabo1

Isabo1

Moc děkuji za všechny články z Comic-Conu!
před 8 roky
Další články k tématu