15. 7. 2015

K Madam Secretary zavítá Madeleine Albright

K Madam Secretary zavítá Madeleine Albright

Madam Secretary, politické drama z dílny CBS, se již počátkem října vrátí s druhou řadou. Obnovení seriálu není žádným velkým překvapením. Seriál pravidelně po celou první řadu dosahoval nadprůměrných výsledků v oblasti sledovanosti a ratingů. Stanice navíc seriál obnovila pro další řadu již počátkem tohoto roku, neboť se tato novinka stala jedním z nejsledovanějších seriálů stanice.

Ačkoliv se na letošním Comic-Conu, který jsme pro vás bedlivě sledovali, Madam Secretary neukázal, novinek pro druhou řadu je i tak víc než dost.

Tou nejzajímavější je herecké angažmá Madeleine Albright, bývalé ministryně zahraničí USA z devadesátých let – a vůbec první ženy na tomto postu – a mimo jiné i československé rodačky. Madeleine si v seriálu zahraje sama sebe. Bude Elizabeth coby seriálové ministryni zahraničí udílet cenné rady ohledně toho, jak se vypořádat s hrozícím problémem v podobě bezpečnostního poradce Craiga Starlinga (toho pro změnu ztvární Julian Acosta). Madeleine má už se seriály pár zkušeností. Sama sebe si zahrála například v seriálech How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku), Parks and Recreation nebo Gilmore Girls (Gilmorova děvčata).

Natáčení druhé řady tohoto seriálu, který jen tak mimochodem má na postu producenta Morgana Freemana, začalo 8. července a v současnosti je v plném proudu. Už teď je jasné, že seriál projde řadou změn. Krom nabírání hvězdných hostů se dočkáme hlavně nových prostorů, a to jak v podobě nových míst na samotném ministerstvu, tak v podobě Henryho nové kanceláře na Univerzitě obrany.


Patříte mezi fanoušky Madam Secretary? A těšíte se na slibnou druhou řadu?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
HonZajs000

HonZajs000

S Madeleine Albright jsem se osobně setkal před dvěma lety na univerzitě, kde nám na semináři Ústavního...
před 8 roky
Valada06

Valada06

Jo jo, také jsem to včera zjistil a úplně mě to navnadilo na další řadu! Bude opravdu zajímavé ji vidět...
před 8 roky
Pipa22

Pipa22

Mam tenhle serial moc rada, takze za me - super. Jedna z mala novinek, ktera me v dany sezone fakt...
před 8 roky
Další články k tématu