19. 7. 2015

Supergirl přivítá Lucy Lane

Supergirl přivítá Lucy Lane

Čeká nás v Supergirl další milostný trojúhelník, nebo půjde o něco víc?

Ve třetí epizodě očekávané novinky od stanice CBS se poprvé představí nová vedlejší postava, jejíž jméno není žádnou neznámou. Jde o Lucy Lane, mladší sestru slavné Lois. Lucy je 25–30 let, postava je popisována jako drzá, vtipná a nádherná, stejně jako Lois. Zároveň je i silná, chytrá a úspěšná v tom, co dělá.

V seriálu se tvůrci budou držet komiksové předlohy. Lucy je totiž bývalá přítelkyně Jimmyho Olsena, nového zaměstnance CatCo Media a kolegy hlavní hrdinky.

Ti, kteří již viděli pilot, ví, že Kara po Jimmym pokukuje od první chvíle, co se s ním seznámila. Přítomnost Lucy tak může být podnětem k vytvoření dalšího milostného trojúhelníku. Možná mají ale tvůrci v plánu i něco více. V komiksech je Lucy jednou z několika postav, které vystupují pod jménem Superwoman. Lucy byla vydírána svým otcem, generálem Samem Lanem, a v této době páchala těžké zločiny včetně vraždy.

V seriálech se postava Lucy naposled objevila ve Smallville, kde ji ztvárnila Peyton List. Herečka, která se v roli Lucy objeví v Supergirl, prozatím nebyla vybrána.

Supergirl startuje na stanici CBS 26. října.


Jste zvědaví na Supergirl? Myslíte, že seriál bude mít úspěch? Jste rádi za zařazení Lucy do příběhu? Kdo by se do této role podle vás hodil?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu