22. 7. 2015

Arrow obsazuje záporáka Barona Blitzkriega

Arrow obsazuje záporáka Barona Blitzkriega

Comic-Con už je sice chvilku pryč, ale fanoušci seriálu Arrow se nyní dočkávají pravidelného přísunu novinek. Před pár dny byla oznámena dvojice nových postav a nyní je jisté, že se představí další záporák.

Zahraje si ho britský herec Jimmy Akingbola. Toho můžete znát ze seriálů Rev., Holby City nebo Ballot Monkeys. Nyní se představí v nové vedlejší roli jako padouch jménem Baron Reiter, dobře známý také pod přezdívkou Baron Blitzkrieg.

Akingbola se představí jako Baron Reiter během flashbackových scén nové série, kde bude hlavním protivníkem Olivera. V komiksech byla tato postava vůdcem zločinecké skupiny Shadowspire. Tato skupina zásobovala jihoamerické drogové kartely nejen zbraněmi, ale také technologií, dopravou a informacemi. Baron měl své agenty i ve skupinách Steelhawk, Kodrescu, Mourn I a Mourn II.

Pro Arrow se Akingbola stává čtvrtou posilou během krátké doby. Nejprve byl potvrzen Neal McDonough pro roli Damiena Darhka a následovala dvojice Echo Kellum, coby Mister Terrific a Alexander Calvert jako Anarky.


Co na nového záporáka říkáte? Myslíte si, že tvůrci chystají zajímavé záporáky pro Arrowa?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Balthazar6

Balthazar6

Tak jsem zvedavej, jestli nejak poupravi detaily kostymu Barona Blitzkriega, nebo jestli ho ponechaji...
před 8 roky
Další články k tématu