26. 7. 2015

AHS: V hotelu se ubytuje slavná modelka

AHS: V hotelu se ubytuje slavná modelka

Jako by slavný poker face zpěvačky Lady Gaga nestačil, v nové sérii American Horror Story se objeví další slavná kamenná tvář. Bylo oznámeno, že Hotel navštíví supermodelka Naomi Campbell, která se zdrží dokonce několik epizod.

Modelka ztvární módní šéfredaktorku, jejíž kritiky možná budou mít smrtelné následky. Herečka, která letos na jaře hostovala v novém hitu empire, zprávu o hostování sama okomentovala na svém Twitteru:

Na Twitteru American Horror Story byla uvedena informace, že Gaga bude Naomi čelit. Dá se tedy očekávat, že obě dámy si nepadnou do noty.

Kromě nového castingu bylo potvrzeno, že se v páté řadě vrátí herečka Lily Rabe, která měla roli ve všech odvysílaných sériích. V hotelu svůj repertoár opět vylepší – bude totiž hrát sériovou vražedkyni! Herečka, která aktuálně září v novince The Whispers, ztvární slavnou zabijačku, která se v hotelu ukrývá.

Nová série American Horror Story se na stanici FX objeví v říjnu, přesné datum prozatím stanoveno nebylo. Pokud vás zajímají další informace k Hotelu, nezapomeňte se mrknout na reportáž panelu na Comic-Conu.


Těšíte se na hotel? Jak se vám líbí letošní bohaté a hvězdné obsazení?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
LadyJ

LadyJ

Empire jsem neviděla, takže nemohu soudit, jaká je Naomi herečka, ale jsem strašně ráda za Lily Rabe, že...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

At už to vysílají,to jsou samé návnady a já už se nemůžu dočkat,Lady Gaga,Matt atd.No to bude úžasné.
před 8 roky
vega

vega

jeeej Lily Rabe ma viac potesila ako nejaka Naomi ale ved uvidime ..herecke obsadenie bude ako vzdy top......
před 8 roky
Další články k tématu