26. 7. 2015

The 100 přivede více dospělých

The 100 přivede více dospělých

Hvězda z Black Sails mění kurz směrem ke stanici CW. Herec Zach McGowan se ve třetí série The 100 představí v nové vedlejší roli. Ztvární postavu jménem Roan, který se nezastaví před ničím, jen aby získal, po čem touží. Jeho touhy a plány však prozatím zůstávají záhadou.

McGowan ale není jedinou známou tváří, která si k seriálu najde cestu. Do nové sezóny byl obsazen také herec Michael Beach, který je znám ze seriálu Sons of Anarchy. Zde si zahraje Pikea, charismatického obyvatele Archy. Jak je tedy zřejmé, stále jsou zde přeživší, se kterými jsme se dosud nesetkali. Podle popisu má Pike velmi přísná morální přesvědčení. Ve světě The 100 to ovšem znamená, že Pike bude muset na vlastní kůži zjistit, že dobří lidé tady asi bohužel neexistují.

The 100 měl letos svůj panel na Comic-Conu. Dozvěděli jsme se, že třetí série, která se na obrazovkách objeví v midseason, bude obsahovat několikaměsíční skok v čase, kdy dojde ke konfrontaci Clarke a Lexy.

Znáte některého ze zmíněných pánů? Jste zvědaví na třetí sérii?


Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
andromache

andromache

Ehm bývalých milenek Clarke a Lexy :D? Teda Ragelly.. Jestli jedna sdílená pusa dělá z lidí milence,...
před 8 roky
Další články k tématu