28. 7. 2015

NBC mění název své nové komedie

NBC mění název své nové komedie

Postřehli jste v podzimním schématu NBC novou komedii People Are Talking od DJ Nashe? Pokud vás zaujala, čtěte pozorně, protože pod tímhle názvem už ji nenajdete. Nový název, který byl oznámen v pondělí, zní Truth Be Told.

Tento krok je v tak pozdní fázi velmi neobvyklý. Názvy se obvykle mění v průběhu vývoje seriálu, jako tomu bylo například u Growing Up Fisher, který byl dříve známý pod názvem The Family Guide, což je shodou okolností další televizní počin DJ Nashe.

Spíš si ale vybavíte American Odyssey, jenž se přidaného slova na začátku dočkal až těsně před svou premiérou. Stejně to dopadlo s Go Jerrod Go, tedy The Carmichael Show, novou letní komedií. Změn se dočkali i The Player (dříve Endgame) a Heartbreaker (dříve Heart Matters). A zajímavý fakt, všechny zmíněné seriály jsou z produkce NBC.

Ale takové změny názvů nejsou jen praktikou NBC, ve skutečnosti jde o poměrně běžný a častý krok. Chystané midseason drama The Catch od ABC bylo v pilotové fázi označováno jako Smoke and Mirrors, stejně tak tomu bylo i s Wicked City, dříve známém jako L.A. Crime, nebo také The Family, které se změny dočkalo hned dvakrát, a sice z původních Flesh and Blood a Original Sin. Dvojité změny názvu se dočkalo i drama Boom, později Oil a nyní Blood and Oil.

Z dnes už známějších seriálů se změn dočkaly seriály jako Lost (Nowhere), The Good Wife (The Whole Truth, Leave the Bastard) nebo třeba That '70s Show (Teenage Wasteland).


Co na změnu názvu říkáte? Zní vám líp ten původní, nebo NBC učinila dobrý krok s tím novým?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

Tak That ´70s show je lepší název, ale třeba Leave the Bastard by podle mě upoutalo :).
před 8 roky
Další články k tématu