4. 8. 2015

Limitless: Obsazena nová hlavní role

Limitless: Obsazena nová hlavní role

K novému sci-fi seriálu Limitless stancie CBS, který je volným pokračováním stejnojmenného filmu, se přidal Colin Salmon. Tento britský herec ztvární jednu z hlavních rolí, se kterou se budeme setkávat celou sezónu. Jared Sands je bývalý informační důstojník, který se nově stal vyjednavačem pro postavu Bradleyho Coopera, Eddieho Moru. Cooper se objeví v pilotní epizodě a nadále přislíbil, že když bude mít čas a bude při natáčení potřeba, je možné že ho ještě v nějakých epizodách spatříme.

Sands pro Moru bude vést evidenci o jeho nástupci Brianu Finchovi (Jake McDorman), který objeví drogu NZT a začne ji využívat při práci pro FBI. Sands ho bude sledovat a hlídat, že dělá přesně to, co po něm Mora žádá.

Colin Salmon je známý především jako Walter Steele se seriálu Arrow nebo nejnověji z britského seriálu No Offence. Kromě seriálové tvorby je i aktivním filmovým hercem. Příští rok se objeví na filmových plátnech v přiravovaném filmu London Has Fallen. V minulosti si zahrál i v několika starších filmech s Jamesem Bondem, ve kterých ztvárnil postavu Charlese Robinsona.

Děj seriálu se bude zaměřovat na Briana Finche (Jake McDorman), který ve stejném světě jako filmová postava Eddie Mora (Bradley Cooper) objeví záhadnou drogu NZT, díky které ví všechny informace, které potřebuje, a je nucen využít tyto nové schopnosti k řešení komplikovaných případů pro FBI. Bez vědomí FBI ale také navázal tajné vztahy s Morou, který má pro něj vlastní plány.

Cooper kromě zopakovaní své role působí jako výkonný producent. Kromě něj má seriál z pera Craiga Sweenyho na starost mnoho dalších výkonných producentů, jako například Alex Kurtzman, Roberto Orci a další.

Limitless má premiéru 23. září na stanici CBS.


Bude podle vás Jared Sands oblíbenou postavou? Těšíte za na seriálové zpracování tohoto snímku?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
aisym

aisym

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu