4. 8. 2015

Blesková SOUTĚŽ o lístky na Fantastickou čtyřku!

Blesková SOUTĚŽ o lístky na Fantastickou čtyřku!

Bando naše milovaná, máme tu pro vás jednu naprosto luxusní specialitku :) Nás oblíbený partner a sponzor výher pro náš nedávný SerialZoneCon, společnost Comicspoint, získal a pro šťastné výherce věnoval celkem 6 vstupenek na předpremiéru filmu Fantastická čtyřka, která se odehraje v Praze příští středu (12.8.) v kině Atlas v 8 hodin večer. Jediné, co musíte udělat, je odpovědět na zapeklitou otázku v naší soutěži a pak si držet pěsti, aby se na vás usmálo štěstí a Fruiko vás vylosoval.

Každý se tří výherců získá celkem dvě vstupenky, abyste mohli udělat radost někomu dalšímu a do kina nešli sami. Soutěž má tentokrát pouze jediné kolo a končí již ve čtvrtek v noci, takže to nenechejte na poslední chvíli, pokud chcete mít šanci vyhrát.

Opakuji, promítání proběhne příští středu v Praze, změna místa není možná. Soutěžit můžete už nyní a to na obvyklém místě.

Hodně štěstí všem!

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Anduska

Anduska

Pravda, chtělo by to vstupenky s vlastním výběrem místa promítání. Na Fant4stic bych jinak klidně zašla!
před 8 roky
megawir

megawir

nabízíme co máme :) tedy předpremiéra v Praze, jiná místa budou třeba příště :)
před 8 roky
WhiteSparkle

WhiteSparkle

Na novou F4 jsem zvědavá a bydlím v Praze, tak třeba to vyjde! :D
před 8 roky
Další články k tématu