6. 8. 2015

Secrets & Lies: Noví herci pro novou sérii

Secrets & Lies: Noví herci pro novou sérii

Začátkem příštího roku se můžeme těšit na pokračovaní seriálu Secrets & Lies (Tajnosti a lži), který je remakem australské verze. Nově byli do druhé série tohoto seriálu obsazeni Jordana Brewsterová, Charlie Barnett, Terry O'Quinn, AnnaLynne McCord a Mekia Cox.

Ve druhé sérii bude detektivka Andrea Cornellová vyšetřovat nový zločin, vraždu manželky Erica Warnera (Michael Ealy).

Jordana Brewsterová si zahraje Kate Warnerovou, vynikající právničku, vedoucí obchodního oddělení soukromé investiční firmy rodiny Warnerů. Je manželkou Erica Warnera, který je zákonným dědicem této firmy. Kate skončí zavražděná během toho, co bude její manžel slavit odchod jeho otce do důchodu.

Tato herečka brazilského původu je známá především ze série filmů Rychle a zběsile. Co se týče seriálů, zahrála si Elenu Ramos v Dallasu nebo vedlejší postavu v seriálu Chuck.

Druhým nováčkem je Charlie Barnett, který bude hrát Patricka Warnera, nejmladšího syna Johna Warnera, magnáta rodinné firmy. V rodinné firmě po boku svého staršího bratra Erica pracuje jako analytik.

Barnettova největší role je v seriálu Chicago Fire, ve kterém hraje Petera Millse.

Třetím v pořadí je Terry O'Quinn, který ztvární postavu hlavy rodiny Warnerů, Johna. Okouzlující, milý finanční magnát a otec, který miluje své tři děti. Jeho soukromou investiční firmu v Charlotte vybudoval na modelu poctivosti a morálních zásadách, čímž dosáhl velkého úspěchu. Nyní je připraven odejít do důchodu a předat žezlo jemu dědici, nejstaršímu synovi Ericovi. Avšak když rodinné oslavy končí zprávou o vraždě Ericovy ženy Kate, Johnovy plány se najednou zdrží a snaží se vést rodinu a jeho společnost, aby se nějak vyrovnali s touto tragédií.

O'Quinn se ze začátku své kariéry věnoval převážně filmové tvorbě. V posledních letech má ale na kontě spoustu hostujících a vedlejších rolí v seriálech. Nejznámější je z Lost (Ztraceni), Gang Related a Hawaii Five-0.

AnnaLynne McCordovou budeme vídat v roli Melanie Warnerové, upřímné lehce neomalené manželky Patricka. Ačkoliv si po svatbě s Patrickem myslela, že už bude mít klid, tak jakmile se ukázalo, že ji rodina Warnerů nikdy nepřijme mezi sebe, její pocit vítězství byl pouze krátkodobý.

Tato americká herečka se proslavila rolí Naomi Clark ze seriálu 90210 (90210: Nová generace).

A posledním nováčkem je Mekia Cox jako třetí dítě Johna Warnera – Amanda. Ta pracuje jako právnička trestního práva pro kancelář veřejného obhájce práva v Charlottě. Je manželkou předního chirurga a naprosto zbožňuje svého bratra Erica a brání ho, když ho detektivka Cornellová označí za hlavního podezřelého ve případu vraždy jeho manželky.

Mekia Cox zatím neztvárnila moc významných rolí. Někdo si na ni může vzpomenout z filmu Bláznivá, zatracená láska.

Abychom si to shrnuli. Druhá série se bude točit okolo rodiny Wanerů, ve které John, jako hlava rodiny, chce předat firmu svému nejstaršímu synovi Ericovi. Po vraždě jeho manželky Kate se ale všechno změní. Eric má dva sourozence bratra Patricka a sestru Amandu. Seznámíme se také s manželkou Patricka Melanie. Jedinou známou tváří bude detektivka Cornellová.


Zaujala vás dějová linka ohledně rodiny Warnerů? Co říkáte na nové postavy?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
aisym

aisym

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
truelovevlasticka

truelovevlasticka

velmi natěšená jsem z obsazení :o) ale co mě mrzelo že by neudělali 2 serie z pokračování té 1...
před 8 roky
Pajky

Pajky

Jordana Brewster? Jsem pro a možná pak i seriál časem vyzkouším, ale ten psí čumák z Chicago Fire...
před 8 roky
terys98

terys98

Tak z tohoto článku jsem naprosto v šoku! Myslela jsem si, že 2. série naváže na 1. :( Vůbec se mi...
před 8 roky
Další články k tématu