7. 8. 2015

Legends of Tomorrow hlásí nové tváře

Legends of Tomorrow hlásí nové tváře

Seriál Legends of Tomorrow patří mezi ty nejočekávanější novinky, pokud není tou vůbec nejočekávanější. Měl možnost se poprvé pořádně představit na letošním Comic-Conu a nyní už je čekáme na zprávy, kdo tenhle tým ještě doplní.

Prozatím jsme se dozvěděli, kdo jim bude stát v cestě. A hned na úvod je nečeká nic lehčího než zastavit nesmrtelného padoucha jménem Vandal Savage. Toho si zahraje dánský herec Casper Crump, který má zkušenosti z několika severských seriálů jako je například Forbrydelsen (Zločin).

Podle oficiálního popisu postavy strávil Vandal Savage posledních 6000 let pohybem dějinami jako virové onemocnění, našeptával válečným diktátorům a despotům, což eventuálně vedlo k jeho nadvládě nad světem. Poprvé se představí během crossoverové epizody seriálů The Flash a Arrow a následně se pak ubytuje v Legends of Tomorrow, který startuje až během midseason.

V oné crossoverové epizodě se můžeme těšit i na další novou postavu. Představí se během ní také Carter Hall, známejší jako Hawkman. Hawkman je nejnovější reinkarnací egyptského prince, který byl v průběhu času znovuzrozen. Hawkman může používat síly boha Hora, stejně jako jeho spřízněná duše Kendra Saunders neboli Hawkgirl.

V této roli se představí herec Falk Hentschel. Toho si můžete pamatovat z role Arlisse Fultona ze seriálu Reckless.


Co na nové herce a jejich postavy říkáte? Patří i u vás Legends of Tomorrow mezi vyhlížené projekty?

Magnetky na kliknutí. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
andromache

andromache

Boha Horuse? Ehm... Snad boha Hora ne :D? Hor nemá latinskou koncovku aby se skloňoval takhle divně :D.
před 8 roky
Mik

Mik

Na Hawkmana se těším, ve Smallville moc prostoru nedostal a to ho zrovna hrál Michael Shanks.
před 8 roky
Další články k tématu