6. 8. 2015

Ryan Phillippe zůstává u seriálů

Ryan Phillippe zůstává u seriálů

Herec Ryan Phillippe očividně našel zalíbení v televizním průmyslu. Jeho letošní role v novince Secrets & Lies byla sice pouze záležitostí jedné sezóny, nicméně herec nelenil a rychle si našel náhradu.

Bylo oznámeno, že Phillippe získal hlavní roli v pilotu stanice USA Network s názvem Shooter. Shooter je adaptací stejnojmenného filmu z roku 2007, ve kterém se v hlavní roli objevil Mark Wahlberg. Hlavní postavou je Bob Lee Swagger, bývalý mariňák, který se nyní živí jako sniper. Swagger je najat k tomu, aby zabránil atentátu na prezidenta, nicméně shodou nešťastných okolností se z něj brzy stane hlavní podezřelý.

Ačkoliv Phillippe získal v Secrets and Lies velmi příznivé ohlasy ze strany fanoušků i kritiků, téměř ihned po skončení první série se herec nechal slyšet, že se ve druhé řadě již neobjeví. Jeho kolegyně Juliette Lewis naopak v seriálu pokračovat bude.

Co se týče stanice USA Network, ta kromě Shootera uvažuje pro rok 2016 o čtyřech dalších dramatických novinkách. Projekt tak stále nemá seriálovou objednávku zdaleka jistou.


Oblíbili jste si Ryana v Secrets and Lies? Mrzí vás, že se ve druhé řadě neobjeví? Přáli byste mu další hlavní roli? Zaujal vás Shooter?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu