7. 8. 2015

Jeri Ryan si zahostuje v Arrowovi

Jeri Ryan si zahostuje v Arrowovi

Produkce čtvrté řady seriálu Arrow je v plném proudu a ven se již dostávají informace jak o ději, tak i o castingu. Tentokrát se k nám dostala informace o tom, že si ve čtvrté sérii zahraje Jeri Ryan, a sice rodinnou přítelkyni Queenových se silnými politickými ambicemi.

Postava, kterou si Ryan zahraje, se bude jmenovat Jessica Danforthová. Zajímavým faktem je, že nejde o postavu z komiksové předlohy, ze které seriál vychází. Herečka si zahostuje už ve druhé epizodě s názvem The Candidate, v překladu Kandidát. Politika není pro seriál Arrow žádnou novinkou, i Oliverova (Stephen Amell) matka Moira (Susanna Thompson) dříve kandidovala na starostku.

Odhalený název způsobil mezi fanoušky spekulace o tom, zda by oním kandidátem, na nějž název epizody naráží, nemohl být samotný Oliver Queen. V jednom z komiksů se totiž Oliver stal starostou Starling City a je možné, že se čtvrtá série Arrowa nechá inspirovat právě touto komiksovou dějovou linkou.

Jeri Ryan není v seriálovém světě žádnou neznámou tváří. Vybaví si ji fanoušci seriálů jako Star Trek: Voyager, Body of Proof či Boston Public, kde si ve všech třech případech zahrála hlavní roli. Mezi její epizodní role patří například nedávné účinkování v seriálech Helix či Major Crimes.


Patříte mezi fanoušky Jeri Ryan? Těšíte se na její účinkování v Arrowovi?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Lill

Lill

Ja si ju pamätám ešte z OC California a z Leverage; som zvedavá, čo prinesie do Arrowa, snáď aspoň...
před 8 roky
Další články k tématu