9. 8. 2015

Jak se rozloučí The League?

Jak se rozloučí The League?

Fanoušci seriálu The League (Liga snů) dobře ví, že se jejich oblíbenec dočká na podzim sedmé, ale bohužel závěrečné série. Informovali jsme vás o tom již v prosinci, nicméně až doposud byl závěrečná série opředena tajemstvím a moc se o ní nevědělo.

To se změnilo během letních tiskových konferencí stanice FX, kde si seriál našel svůj prostor a tvůrci se tam mohli rozpovídat o tom, co na závěr chystají. Pro fanoušky fotbalu to byl opravdu rušný rok a tak má The League rozhodně s čím pracovat.

Rozhodně se prý dostane na finále Super Bowlu, kde se utkal Seattle Seahawks s New England Patriots a aféru s podhuštěný míči, která vyústila v čtyřzápasovou suspendaci pro Toma Bradyho. K tomu řekl tvůrce Jeff Schaffer: „Vážně jsme se ho snažili do seriálu dostat, ale plně chápeme, že toho teď má moc.“ Na to reagoval Paul Scheer, představitel Andreho: „Nemohli jste se mu dovolat, protože zahodil svůj mobil, ne?“ čímž odkazoval na historku, že Brady zahodil svůj telefon v průběhu vyšetřování NFL.

Tom Brady stále bojuje proti své suspendaci a existuje možnost, že se mu podaří vyhrát. I proto tvůrci odhalili, že mají připravenou i alternaci pro případ, že bude jeho trest zrušen.

Nadcházející sezóna si také vezme na paškál rostoucí počet otřesů mozku, který NFL v posledních letech sužuje. Schaffer k tomu řekl: „Taco kvůli otřesu mozku ukončí svou kariéru v sexu.“

Bylo také potvrzeno, že se v jedné epizodě objeví Marshawn Lynch, running back z týmu Seattle Seahawks a bude to již jeho druhé vystoupení v seriálu, který je známý tím, že se v něm objevují i ty největší hvězdy NFL. K tomu dodal Nick Kroll, představitel Ruxina: „Obecně je pro sportovce, kteří se v seriálu objeví, tohle možnost ukázat na ně trochu jiný pohled a v jiném prostředí. Buď je to proto, že mají seriál rádi a sledují ho nebo proto, aby se mohli projevit i mimo tiskové konference.“

Možnost používat fotbalové hvězdy okomentovali Schaffer: „Mít v seriálu hráče je skvělý způsob, jak zakomponovat opravdu vtipné příběhy.“

Kromě vystoupení sportovců se v závěrečné sérii objeví také vrátí také hvězdní hosté jako Will Forte, Rob Riggle, Ike Barinholtz, Zach Woods či Leslie Bibb.

Ačkoli se jedná o poslední sérii, tak Schaffer prozradil, že tlak se od předchozích ročníků neliší: „Téměř každá sezóna byla poslední. Když jsme dělali první sérii, nevěděli jsme, že bude druhá. Každý rok je tu tlak na to, aby ukončení bylo opravdu zábavné a v opravdu velkém stylu a na tom se nic nemění.“

Na otázku, co bude dál, se skupina do které patří také spolutvůrkyně Jackie Marcus Schaffer, a herci Jonathan Lajoie, Stephen Rannazzisi, Mark Duplass a Katie Aselton, pustila do vtipkování. Padaly návrhy na pokračování v podobě spin-offů například s názvy The League: The Next Generation nebo Deep Space League. O něco vážnější byla odpověď, že jsou optimističtí ohledně budoucí spolupráce. „Jsou způsoby, jak s touhle skupinou pokračovat a to v různých formách.“ uzavřel diskuzi Schaffer.

The League se vrátí na obrazovky stanice FXX 9. září a tady je alespoň malá ochutnávka:

Těšíte se na poslední sérii The League? Kdo myslíte, že bude tím posledním, co získá Shivu a kdo skončí jako Sacko? A bude vám seriál chybět?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
inekafe

inekafe

Tak to je jasné, aspoň si na to pri sledovaní (snáď) spomeniem, keď tam tie situácie nastanú a lepšie...
před 8 roky
Pajky

Pajky

To tady naštěstí úplně nehrozí, i když zrovna nedávno tam jedna hostující hvězda umřela :D Poor Ted...
před 8 roky
manro

manro

Už se těším až začne nová sezóna NFL a k tomu The League to je bezkonkurenční :-D
před 8 roky
Další články k tématu