8. 8. 2015

Showrunnerka Pretty Little Liars komentuje velký časový skok

Showrunnerka Pretty Little Liars komentuje velký časový skok

Populární seriál Pretty Little Liars (Prolhané krásky) v úterý odvysílá letní finále šesté řady, ve kterém bude konečně zodpovězena otázka, kterou si dívky i fanoušci pokládají už léta: Kdo je A? Jakmile však bude identita této osoby odhalena, dívky už touto záležitostí nebudou ztrácet čas a rozhodnou se jít kupředu. Přesněji řečeno o pět let.

Když se druhá polovina šesté série vrátí na začátku roku 2016 zpět na televizní obrazovky, dívky budou o pět let starší a rok po vysoké. Na konci článku se můžete podívat na fotku „z budoucnosti“, kterou poskytl server Entertainment Weekly.

„Rozhodli jsme se tak, aby dívky měly rok na ukončení školy a zabydlení se do svých vytoužených kariér, což se odráží i na jejich stylu oblečení a make-upu,“ uvedla showrunnerka seriálu Marlene King. A co se během těch pěti let událo? „Dívky si žily svobodné životy. Nemučil je a netrápil je žádný anonymní tyran. Chodí teď na jógu, mohou volně dýchat. Mají více času na volnočasové aktivity, když je nenahání anonymní stalker,“ prozradila King.

Všechny známky po jejich trýzniteli však úplně nevymizely. „Stále občas všechny trpí posttraumatickou stresovou poruchou a v průběhu série uslyšíme nějaké historky o tom, jak je prožité události stále straší a jak ovlivnily rozhodnutí, která dívky učinila,“ dodala. „Něco takového člověka opravdu změní a to jim zřejmě pomohlo učinit různá rozhodnutí, která by možná neučinily, kdyby se jim nic z toho nestalo. Třeba teď dokážou více riskovat a zvládat stres lépe než někdo, kdo nebyl zavřený v šíleném domečku pro panenky.“

Navzdory těmto velkým změnám se však fanoušci nemusí obávat, že by se dívky změnily k nepoznání. „Nejsou to jiní lidé. Jsou to jen jejich dospělejší verze,“ vysvětlila King. A i když bude záhada s A vyřešena, nudit se diváci nebudou. „Rozhodně vás čekají další záhady a spousta nových příběhů,“ slíbila King.

A teď už slíbené foto, které zachycuje Lhářky po pětiletém skoku.


Těšíte se na odhalení identity A? Jaký je váš tip? Co říkáte na časový skok?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře24zobraz všech 24 příspěvků
andromache

andromache

No jasněěě, kdo jiný by měl umřít než člen Emilyiny rodiny že? Chjo, to nestačí že jí nechali umřít Mayu,...
před 8 roky
Simplle_Name

Simplle_Name

nič sa neboj spoilery že zomrie Emilyn otec kolujú už snáď od 3 série :D čiže don't worry.. a ak si...
před 8 roky
andromache

andromache

A tak mě je naprosto jasné, že drbům kolujícím na netu se prostě nedá věřit ;). Jak to není oficiálně...
před 8 roky
Další články k tématu