8. 8. 2015

Hvězda ze Smash ozáří Girlfriends' Guide to Divorce

Hvězda ze Smash ozáří Girlfriends' Guide to Divorce

Televizní stanice Bravo v loňském roce představila svůj první původní skriptový seriál, drama Girlfriends' Guide to Divorce. To se již během vysílání první řady dočkalo prodloužení pro druhou sérii.

Nová řada se rychle blíží a na veřejnost začínají vyplouvat castingové informace o nových postavách. Bylo oznámeno, že se ve druhé sérii nově objeví Megan Hilty (Smash), Maury Sterling (Star Trek: Enterprise), Aaron Staton (Mad Men), Barry Bostwick (Spin City) a Lesley Ann Warren (In Plain Sight) .

Sterling získal vedlejší roli Frumpkinse, který je nejlepší přítel Abby a bývalý manžel Jo. Do Los Angeles přicestuje proto, aby byl blíže své dceři. Hilty ztvární Charlene, jižanskou nevinnou krásku, která je za Frumpkise provdaná. Staton se k obsazení přidává jako JD, nová romantická známost pro jednu z žen.

Jelikož Abby se na veřejnosti prozatím neztrapnila ve všech možných ohledech, seriál se rozhodl představit také její rodiče. Rolí George a Diny se ujmou Bostwick a Warren.

Druhá série se aktuálně natáčí ve Vancouveru v Kanadě, na televizních obrazovkách se objeví ke konci letošního roku.


Sledujete Girlfriends? Líbí se vám nové herecké přídavky? Těšíte se na druhou sérii?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu