8. 8. 2015

Buffy the Vampire Slayer: Je Gilesův spin-off stále ve hře?

Buffy the Vampire Slayer: Je Gilesův spin-off stále ve hře?

Pokud jste pravidelnými čtenáři našich článků, dozajista jste zaznamenali nárůst zpráv, které se týkají seriálových spin-offů. Tomuto novému trendu se nevyhnul ani kultovní seriál Buffy the Vampire Slayer (Buffy, přemožitelka upírů), který běžel v letech 1997–2003.

Herec Anthony Head, který v seriálu ztvárnil pozorovatele Gilese, před pár dny poskytl rozhovor pro britský The Guardian, ve kterém pohovořil i o svých nadějích na vlastní spin-off. „Předložil jsem Jossi Whedonovi jeden nápad, když jednu dobu přemýšlel o seriálu pro Gilese… Že by se stal lovcem duchů. Naše společná kamarádka je médium a vyprávěla nám úžasné příběhy o věcech, které zažila, čehož bych moc rád využil. Problém ale je, že většina lidí se často zdráhá a nepřizná, že na duchy věří,“ uvedl Head.

„Nakonec všichni vždycky řeknou, že duchové neexistují. Co se mě týče, já jsem si jejich existencí jistý. Svět duchů existuje. Náš dům obývá duch malé holčičky a její chůvy. Děvčátko je velmi přívětivá duše, ale když jsme si dům pořídili, začali jsme na něm dělat menší úpravy, které narušovaly rovnováhu domu, z čehož nadšená nebyla. Ale pak se uklidnila, když jsme jí vysvětlili, že neděláme nic špatného a ať chvilku vydrží, že se jí to bude nakonec líbit,“ svěřil se.

Šance na spin-off jsou však téměř nulové. Whedon je velmi zaneprázdněný člověk a na nový projekt by mu už žádný čas nezbýval.


Patříte k fanouškům seriálu Buffy the Vampire Slayer? Co byste říkali Gilesově spin-offu?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
spike

spike

Spin-off o Gilesovy by mi popravdě nedával příliš velký smysl vzhledem k jeho osudu...
před 8 roky
janka89

janka89

Tak takýto príbeh o Buffy a jej dcére by sa mi riadne páčil :)
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

V dnešní době, kdy jsou populární antihrdinové, by nebyl marný seriál o Gilesovi, když si hrál na...
před 7 roky
Další články k tématu