8. 8. 2015

Hugh Dancy vymění Hannibala za kult

Hugh Dancy vymění Hannibala za kult

Hannibal sice končí, herec Hugh Dancy ale z televizních obrazovek nikam mizet nehodlá. Bylo oznámeno, že herec získal jednu z hlavních rolí v chystaném dramatu od Hulu s názvem The Way, které pochází od Jason Katims (Parenthood, Friday Night Lights, Boston Public, Roswell).

Dancy ztvární Cala Robertse, charismatického vůdce kultu The Way. Cal je zapletený do komplikovaného vztahu s dalšími dvěma členy hnutí, a to Sarah (Michelle Monaghan) a jejím manželem Eddiem (Aaron Paul). Cal musí bojovat proti vlastním vnitřním démonům a přitom prosazovat své odvážné ambice, když se snaží organizaci zvednout na další úroveň.

Kromě Dancyho seriál obohatí také herečka Sarah Jones, kterou si televizní fanoušci můžou pamatovat z rolí v Texas Rising, Vegas nebo Alcatraz. Ta se ujme role Alison, která již dříve od sekty utekla. Nyní ji ale vyleká zmizení jejího manžela, které proběhne za velmi zvláštních okolností. Když se žena snaží najít odpovědi, spřátelí se s Eddiem.

The Way dostal přímou objednávku na seriál, první řada bude obsahovat deset epizod. Natáčení začne v září v New Yorku a seriál se ve vysílání objeví na začátku roku 2016.


Těšíte se na The Way? Líbí se vám herecké obsazení seriálu?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Šín Martin

Šín Martin

Tak na to se těším
před 8 roky
Další články k tématu