15. 8. 2015

Oblíbenec z One Tree Hill míří do novinky Underground

Oblíbenec z One Tree Hill míří do novinky Underground

Stanice WGN America patří stále mezi ty menší a nenápadnější, nicméně to chce rychle změnit. Úspěchy slaví se svým čarodějnickým dramatem Salem, které se na začátku července dočkalo prodloužení pro třetí sérii. V roce 2016 stanice nabídne novinku Underground , u které doufá, že diváky zaujme stejně tolik.

Dobové drama Underground vypráví příběh skupiny otroků, kteří plánují 600 mil dlouhý útěk z plantáží v Georgii. Po cestě narazí na pár abolicionistů, kteří provozují tajnou stanici podzemní železnice. Ti se s otroky spojí, aby společně utekli lidem, kteří dostali za úkol přivést je zpět, ať už živé, či mrtvé.

Do jedné z rolí byl nyní obsazen herec James Lafferty, kterého si seriáloví fanoušci jistě pamatují z role Nathana v teen seriálu One Tree Hill. Lafferty ztvární roli Kylea Risdina, amerického maršála, jehož záměrem je prosadit akci k pronásledování uprchlých otroků.

V hlavních rolích se v seriálu objeví Christopher Meloni (Law & Order: Special Victims Unit), Reed Diamond (Franklin & Bash), Aldis Hodge (Leverage), Jessica De Gouw (Dracula), Marc Blucas (Buffy the Vampire Slayer) a Jurnee Smollett-Bell (Friday Night Lights). Seriál vytvořili Misha Green a Joe Pokaski.


Zaujala vás novinka Underground? Líbí se vám herecké obsazení? Dáte seriálu šanci?

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Lill

Lill

James Lafferty a Aldis Hodge v hlavných úlohách? Pridávam do watchlistu. :)
před 8 roky
Další články k tématu