15. 8. 2015

Nashville: Rayna získá další pěveckou hvězdu

Nashville: Rayna získá další pěveckou hvězdu

Pódium v Bluebird Café se bude muset uvolnit, protože Rayna Jaymes právě získala dalšího umělce pro svou nahrávací společnost Highway 65.

Herec Riley Smith, kterého televizní diváci znají z role v True Blood, byl ve čtvrté sérii hudebního dramatu Nashville obsazen do role Markuse Keena. Markus je žhavý hlavní zpěvák velmi úspěšné mainstreamové kapely, který se upíše Raynině společnosti, když se rozhodne vydat na sólovou dráhu.

Tvůrci tuto roli naplánovali na celou čtvrtou sérii, takže se s hercem budeme setkávat po celý rok. Marcus bude tíhnout směrem k Highway 65, protože mu Rayna slíbí, že mu pomůže uhladit jeho styl a dokáže ho překonvertovat v country zpěváka. Když si ale uvědomí, jak moc společnost potřebuje, aby jeho album byl hit, dojde mu, jak velkou moc nad Raynou má. Právě v tu chvíli se projeví jeho nadřazenost a narcistické tendence.

Kromě role v True Blood se Smith objevil také v seriálech The Messengers, 90210, Beauty and the Beast a True Detective


Těšíte se na čtvrtou sérii? Jste zvědaví, jaké trable Markus sebou přinese?

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu