16. 8. 2015

Nolan z Revenge se přesouvá za Laurou

Nolan z Revenge se přesouvá za Laurou

Gabriel Mann zůstává v New Yorku. Herec, který je známý především z hraní nebezpečných her v soap opeře Revenge Nolan Ross, získal svou první televizní roli od doby, kdy v květnu seriál skončil.

Sám herec oznámil na svém Twitteru, že bude hostovat v jedné epizodě kriminální komedie The Mysteries of Laura. „Velké díky Debře, Janině, Joshovi za to, že byli tak skvělí hostitelé. Želízka + humor = vítězná kombinace.“

Prozatím o jeho roli nejsou dostupné žádné další informace. Bylo však oznámeno, že druhá řada seriálu se bude spíše soustředit na Lauřin pracovní život než ten osobní.

Mann však není jediným oznámeným nováčkem, který se v seriálu objeví. Novou vedlejší roli získala také herečka Callie Thorne, která se proslavila svými seriálovými rolemi v Rescue Me a Necessary Roughness. Zde ztvární novou šéfku druhého okrsku, kapitánku Nancy Santiani. I přes své mládí a malou výšku dokáže Santiani vést svůj okrsek přísně a razantně odmítá jakékoliv volnější chování, zvlášť od Laury.

Ačkoliv se obě dámy budou dostávat neustále do potyček, obě najdou společnou půdu pod nohama. Porozumí si hlavně díky faktu, že jsou obě svobodné mámy. Ačkoliv by si tedy nejraději neustále vjížděly do vlasů, dokážou jedna druhé porozumět.

Druhá řada The Mysteries of Laura začíná na NBC ve středu 23. září.


Těšíte se na druhou sérii? Jste zvědaví na nové postavy? Jste rádi, že zmínění herci dál pokračují v práci v televizi?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu