16. 8. 2015

Little Women: CW se chce pustit do literární klasiky

Little Women: CW se chce pustit do literární klasiky

Také stanice CW už pomalu začíná přemýšlet o tom, jaké projekty a piloty bude nabízet divákům pro přespříští sezónu. Bylo oznámeno, že vyvíjí televizní verzi známého románu Little Women. Drama obsadilo do role scenáristky vycházející scenáristickou hvězdu Alexis Jolly. Herec Michael Weatherly produkuje.

Little Women je popisován jako do extrému stylizovaná, hrubá adaptace románu z roku 1868 od spisovatelky Louisy May Alcott. Rozličné nevlastní sestry Jo, Meg, Beth a Amy se spojí ve snaze přežít ve špinavých ulicích Philadelphie a odhalit spiknutí, které sahá daleko za hranici, kterou si ženy dokáží představit. To vše se snaží zvládnout, aniž by se navzájem pozabíjely.

Kniha se v minulosti dočkala mnohých filmových adaptací. V televizi vznikl v 80. letech na motivy příběhu animovaný seriál. Loni na podzim stanice ABC vytvářela moderní verzi jako potenciální minisérii, nicméně z projektu sešlo.


Znáte příběh Little Women? Chtěli byste jej vidět pod taktovkou CW?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Pajky

Pajky

Jedinej důvod, proč ji znám :D
před 8 roky
Balthazar6

Balthazar6

Talk z tohohle nadseny rozhodne nejsem, neverim tomu, ze ma CW na to, aby dotahla tento projekt do...
před 8 roky
Klik

Klik

Nápad dobrý len nie od tej správnej stanice :)
před 8 roky
Další články k tématu