21. 8. 2015

Most Wanted: Spin-off Agentů v čele s Mockingbird stále žije

Most Wanted: Spin-off Agentů v čele s Mockingbird stále žije

Někteří z vás si možná ještě pamatují na zprávy, které během dubna začaly kolovat na internetu. Tenkrát bylo oznámeno, že se pracuje na novém projektu z dílny Marvelu. Jednalo se o spin-off seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., ve kterém by se hlavních úloh chopili herci Adrianne Palicki a Nick Blood. Ti v seriálu v současnosti ztvárňují postavy agentů Bobbi Morse (Mockingbird) a Lance Huntera.

Během května však stanice ABC oznámila objednávky nových seriálů, mezi kterými tento marvelovský projekt chyběl. Na základě tohoto rozhodnutí se tedy předpokládalo, že naděje na spin-off je prakticky nulová. Nyní však opět zasvitla. Stanice si objednala pilotní epizodu k chystanému seriálu, který získal název Marvel's Most Wanted. Scénáře pilotu se ujme duo Jeffrey Bell a Paul Zbyszewski, kteří by v případě plné objednávky plnili i funkce showrunnerů a výkonných producentů.

Zdá se však, že se nebude jednat o spin-off jako takový. Seriál bude stát na vlastních nohou a bude se soustředit na pokračování dějových linek Bobbi a Huntera. Konkrétní zápletky jsou zatím tajné, ale předpokládá se, že diváci budou případně sledovat napínavá dobrodružství této dvojice. Datum premiéry ani bližší podrobnosti zatím zveřejněny nebyly. Je však možné, že bude pilotní epizoda součástí Agents of S.H.I.E.L.D., aby mohl být seriál nějakým způsobem uveden.

Třetí série Agents of S.H.I.E.L.D. bude mít premiéru 29. září a po Vánocích ho během pauzy vystřídá Agent Carter, který se představí se svou druhou sérií.


Potěšilo vás, že naděje na nový spin-off s Bobbi a Hunterem stále žije? Jste fanoušky tohoto dua? Stáli byste o jejich vlastní seriál?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
dalibor.durcak

dalibor.durcak

Na Bobi se klidně budu dívat od rána do večera. Ten pohled nikdy neomrzí...
před 8 roky
24ron24

24ron24

Taky se veľmi rád budem dívat na Bobbi, takže nie je problém :P Tak marvel sa snaží mať zisky kým sa dá,...
před 8 roky
Další články k tématu