21. 8. 2015

American Crime verbuje další herečku

American Crime verbuje další herečku

Castingů ke druhé sérii American Crime stále neubývá. Nejnovějším přírůstkem do rodiny tohoto letošního midseason překvapení je herečka Stephanie Sigman, která bude povolána do ředitelny.

Herečka, známá především ze seriálu The Bridge, byla obsazena do nové vedlejší role. Ztvární Monicu Avu, administrativní pracovnici na neslavně proslulé veřejné škole. Její osobní hodnoty a věrnost vůči nadřízeným se dostanou do konfliktu, když je žena nucena čelit dvojitým standardům školního systému.

Jak již dříve bylo oznámeno, druhá řada antologie se bude odehrávat v Indianapolis, kde student veřejné střední školy obviní několik basketbalových hráčů ze soukromé školy ze sexuálního obtěžování. Mladík vytvoří sérii fotek, které zveřejní online.

Herečku můžeme již od konce srpna nově vídávat v netflixáckém dramatu Narcos. V American Crime se přidává k již bohatému obsazení, mezi kterým nechybí Felicity Huffman, Timothy Hutton, Regina King, Richard Cabral, Elvis Nolasco, Lili Taylor, André Benjamin, Joey Pollari a Connor Jessup.


Těšíte se na druhou sérii American Crime? Líbí se vám vracející se a nové obsazení? Zaujal vás nový příběh?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu