22. 8. 2015

Grimm přibírá vřískající královnu

Grimm přibírá vřískající královnu

Pátá série nadpřirozeného seriálu Grimm bude mít premiéru až na konci října. Už nyní ale víme casting, který se bude líbit především fanouškům letošní MTV novinky Scream.

V nové řadě bude hostovat herečka Carlson Young, která aktuálně září ve Scream jako rozmazlený fracek se srdcem ze zlata, Brooke. Young se dříve objevila také např. v True Blood a v letech 2007–2009 hrála v seriálu As the Bell Rings.

Zde ztvární Selinu Golias, která je nucena ukrývat přeživšího útoku, který skončil smrtí jejího přítele. V důsledku toho se Selina stane terčem pro „krále“ Wesenů, kterého absolutně nezajímá, jestli se dívka stane další obětí v nekonečné wesenovské potyčce.

O castinzích pro novou sezónu se toho prozatím moc neví, Young je první oznámenou hvězdou. Nějaké informace o páté sérii však padly již v červenci během letošního Comic-Conu, takže zájemci si mohou počíst.

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
24ron24

24ron24

Pekné obsadenie len tak ďalej ;) Už sa teším na 5.sériu, 4.séria skončila dosť brutálne smrť mamy aj...
před 8 roky
Další články k tématu