22. 8. 2015

Střípky k Jane: Svatba a Britney Spears

Střípky k Jane: Svatba a Britney Spears

Napřed dítě, potom svatba! Takový sled událostí nám představí CW seriál Jane the Virgin. Bylo prozrazeno, že se fanoušci ve druhé řadě dočkají hned dvou svatebních obřadů. „Jane se rozhodne pro jednoho z kluků a někdy během sezóny budeme slavit svatbu,“ prozradila výkonná producentka Jennie Urman.

Jane však není jediná, kdo si bude kráčet svatební uličkou, ať už směrem k Rafaelovi, nebo bývalému snoubenci Michaelovi. „V páté epizodě dojde k nečekané svatbě dvou postav, což bude naše první svatba ve druhé sérii. Asi je všem jasné, že naše svatby budou velké, zábavné a náladové!“

Když uvážíme, že Xo a Rogelio měli ve finále první série sami rychlou svatbu, další dvě už by někomu mohly připadat až moc. Ale přece jen jde o telenovelu! Urman žertovala: „No, máme 22 epizod, abychom se do toho bodu dostali, takže Jane se nebude vdávat hned na začátku, ale víte jak, my máme moc rádi rychle se vyvíjející zápletky!“

Kromě svatebních novinek byl oznámen casting popové princezny Britney Spears. Ta se shodou okolností (nebo ne?) objeví také v páté epizodě. Informace o její roli však stále zůstávají utajeny. Pravděpodobně si však zahraje verzi sebe sama, jelikož v seriálu bylo zmíněno, že je zapřísáhlou soupeřkou Rogelia.

Jane se s druhou řadou vrací na CW v pondělí 19. října.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
vega

vega

skor ma zaujima to ako dopadne ten »SPOILER«
před 8 roky
Další články k tématu