23. 8. 2015

The Flash: Vždycky to bylo a bude o Barryho osudu

The Flash: Vždycky to bylo a bude o Barryho osudu

Když se The Flash vrátí se druhou řadou 6. října, Barry Allen nebude jediným, kdo bude běhat po Central City. K hrdinovi se dokonce nepřidá jen jeden, ale hned tři rychlíci, o kterých zatím víme.

Jakým způsobem tedy CW zařídí, aby Barryho příběh zůstal speciální a jedinečný, když se k němu přidávají další a další lidé? „Nechtěli jsme, aby v tom byl Barry úplně sám, proto jsme se rozhodli zařadit více rychlíků,“ prozradila výkonná producentka Gabrielle Stanton. „Vždycky to bylo o Barryho osudu. The Flash je o Barrym, ale tito nováčci nám ukážou jiné způsoby, jaký Flash může být.“

Máme tu Jaye Garricka (Teddy Sears), první postavu z komiksu, která na sebe vezme personu Flashe. „Bude Barryho mentor a pomůže mu, aby si uvědomil svůj potenciál,“ láká Stanton. Dále máme Wallyho Westa (Keiynan Lonsdale), který se stane známým jako Kid Flash. Stanton mlčí o tom, jak bude Wally představen do příběhu, ale láká na „velmi zajímavé a hluboké přátelství“ mezi nováčkem, Barrym a zbytkem týmu.

Posledním rychlíkem je záporák Zoom. „Zoom je hodně strašidelný,“ uvedla Stanton ohledně nového nepřítele. Producentka slibuje, že si ho fanoušci určitě nebudou plést s Barryho předchozím protivníkem. „Zoomovy motivace se budou velmi lišit, také to, co od Flashe chce. Zaručuju vám, že si ho nikdo nesplete s tím, co jsme vytvořili loni.“

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
24ron24

24ron24

Už aby tu bola tá druhá sérka! The Flash bola u mňa najlepšia novinka minulej sezónny, za ktorú aj...
před 8 roky
Další články k tématu