23. 8. 2015

Ashley Tisdale zůstává v sitcomu

Ashley Tisdale zůstává v sitcomu

Herečka Ashley Tisdale dostane nového bráchu. Mark-Paul Gosselaar dostane novou ségru. Ashley byla obsazena do vedlejší role v NBC novince Truth Be Told. Bude hrát mladší sestru hlavního hrdiny Mitche.

Její postava se jmenuje Sam. Sam je sebestředná, vždy mluví bez rozmýšlení, co ji zrovna napadne. Myslí si, že pro ni pravidla neplatí. Stejně, jako se Mitch snaží udělat svět lepším místem, se Sam snaží udělat svět jejím místem. Oba však mají jedno společné – jsou opravdu vyčerpaní.

Tisdale jsme přes léto mohli vídat v sitcomu Clipped na TBS. Kromě toho je také producentkou sitcomu Young & Hungry, který se tento týden dočkal prodloužení pro třetí sérii.

Truth Be Told (dříve People Are Talking) sleduje dva rozdílné páry. Jde o sousedy a nejlepší přátele, kteří bok po boku stárnou. Během té doby si nemůžou pomoct, neustále musí analyzovat jeden druhého a ze všeho šílet. Témata jako sex, rasa, porno… nic není tabu.

Seriál má na NBC premiéru v pátek 16. října.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Lill

Lill

Trochu odbočím od témy článku, ale to aj prv vychádzalo toľko správ/noviniek/obsadení cez víkend? Za...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Od srpna chodím do práce, nemám čas psát přes týden, tak to doháním o víkendu ;) Co ostatní redaktoři...
před 8 roky
Lill

Lill

Jaj tak, vďaka za vysvetlenie :)
před 8 roky
Další články k tématu