24. 8. 2015

The 100 představí ledovou královnu

The 100 představí ledovou královnu

Třetí série The 100 bude bohatší o dalšího dospěláka! Bylo oznámeno, že drama stanice CW přibírá do svých řad hvězdu ze soap opery Desperate Housewives, herečku Brendu Strong.

Strong ztvární roli královny Niy Ledového národa. Ledový národ byl poprvé letmo zmíněn ve druhé sérii, když se dva členové vydali do Tondcu. Nyní to ale vypadá, že se tento kmen setká v nové sérii s mnohem větší pozorností.

Ledová královna Nia vládla svým lidem mnoho let, svou moc si držela s pomocí nelítosti a důvtipu. „Udělá, co je třeba, aby si svou moc udržela, i kdyby ji to mělo postavit do opozice vůči těm, kteří jsou jí nejbližší,“ uvádí se v oficiálním popisu postavy.

To zní až nápadně podobně jiné nelítostné vůdkyni, se kterou jsme již měli tu čest. Čeká na diváky střetnutí Lexy a Královny Niy? To se dozvíme v midseason, kdy se třetí řada The 100 vrací na televizní obrazovky.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
fandapcd

fandapcd

Souhlas, Lexa chrání svoje lidi, ať to stojí cokoliv, staví je na první místo před čímkoliv a kýmkoliv.
před 8 roky
24ron24

24ron24

Aj ja sa teším na tretiu sériu, ale už by som si vážne mal pozrieť prvé dve série! :DDDD
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Ted sjížím druhou sérii od začátku,takže mi to čekání uteče rychleji
před 8 roky
Další články k tématu