26. 8. 2015

Podzim 2015: Nova sází na staré známé

Podzim 2015: Nova sází na staré známé

Jako poslední se své podzimní programové schéma pro rok 2015 rozhodla odhalit Nova group, jejíž hlavní kanál je nejsledovanější tuzemskou televizí. A zdá se, že skupina Nova se hodlá držet toho, co se jí vyplácí, a své schéma tak mění jen nepodstatně.

Jedním z tahounů má být nová sezóna české mutace Master Chefa, který má být vysílán v pondělní a středeční večery, a na neděle tu pak čeká talentová show Superstar. Ze starých známých v domácí tvorbě se vrací oblíbená Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 a samozřejmě i Doktoři z Počátků.

Hlavní kanál Nový ve znamení stálic

Ti, co si v programu Novu v loňském roce libovali, si budou libovat i letos. Od pondělí do pátku v 18.30 nastoupí již tradičně nové díly oblíbeného dlouholetého seriálu Ulice. Po večerních zprávách si v pondělí a středu od 20.20 můžete vychutnat pokračování kulinářské show MasterChef, úterky a čtvrtky pak budou patřit Ordinaci v růžové zahradě 2. Neděle převezme další sezóna Superstar, na křeslech poroty se usadí Ondřej Soukup, Marta Jandová, Klára Vytisková a Palo Habera.

A co očekávat poté, tedy zhruba ve 21.30? Pondělky si pro sebe ukradl Mentalista se svými premiérovými díly šesté řady, na střední pozdní večery si Nova připravila poslední sérii Kriminálky Las Vegas. Výhledově se můžete těšit třeba na druhou řadu Černé listiny. Pro své publicistické pořady si Nova letos připravila nové grafické zpracování. V novém kabátu tedy v úterky můžete sledovat Víkend, ve čtvrtky Prásk! a v neděle Střepiny.

Agenti a Gotham?

Dlouho se o tom vědělo a dlouho se na to čekalo a nyní už je to konečně tady. Řeč je samozřejmě o seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., který má v plánu kanál Fanda. Přesné datum se zatím neví, zato dabingové obsazení již známo je.

Zdeněk Mahdal – Clark Gregg (Phil Coulson)
Regina Řandová – Ming-Na Wen (Melinda May)
Radek Hoppe – Brett Dalton (Grant Ward)
Kristina Jelínková – Chloe Bennet (Skye)
Jan Škvor – Iain De Caestecker (Leo Fitz)
Anežka Pohorská – Elizabeth Henstridge (Jemma Simmonsová)

Řeč byla i o seriálu Gotham. I ten je v plánu, bohužel není opět známo kdy.

Výhled do budoucna

Kromě svých podzimních plánů Nova group představila rovněž své plány do nedaleké budoucnosti. O tom, že budou pokračovat Ordinace i Ulice, není pochyb. S druhou řadou se vrátí i oblíbená novinka Policie Modrava, ale i dávná Expozitura, a to ve formě volného pokračování s názvem Atentát. Nových dílů se dočká i reality-show Výměna manželek.

A co nové projekty? Na jaře plánuje Nova uvést novou zábavnou show, ke které bohužel nic víc prozrazeno nebylo. Také se chystá nový kriminální seriály ve stylu Kriminálky Anděl. Nova hodlá šlápnout i do žánru komedií, momentálně pracuje na dvou sitcomech, z nichž jeden nese pracovní název Na vodě. V hlavních úlohách se objeví Lukáš Langmajer a Tomáš Klus.


Oslovila vás podzimní nabídka skupiny Nova? Kdybyste ji měli srovnat s podzimem na Primě a na České televizi, které schéma se podle vás nejvíce povedlo?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
andromache

andromache

Regina Řandová jako Ming Na? To si Nova nepamatuje, že měla patnáct let v rukou ER ve kterém Ming Na...
před 8 roky
charlieh

charlieh

Ty série Pohotovosti, kde se objevuje Ming-Na se dabovaly pro Markízu a Primu. Navíc Hana Ševčíková nemusela...
před 8 roky
andromache

andromache

Tak Nova a Prima si zrovna ER přehazovali jak horký brambor, takže bych se nedivila, kdyby dabovala...
před 8 roky
Další články k tématu