29. 8. 2015

Castle se chystá na [spoiler]

Castle se chystá na [spoiler]

Upozornění: Bleskovka obsahuje lehké spoilery z nové série, pokud si nechcete zkazit překvapení, pak dál raději nečtěte.

Rodinka v seriálu Castle (Castle na zabití) se na podzim bude rozrůstat. Noví producenti a showrunneři seriálu, Alexi Hawley a Terence Paul Winter, prozradili, že malý uzlíček štěstí způsobí na 12. okrsku pořádný poprask, a to hlavně pro Ryana a Espoista. „Pro rodinu Ryanů máme vzrušující zprávy: Čekají další dítě,“ prozradil Winter. „To způsobí, že Ryan bude ještě více paranoidní a s větší vervou se bude snažit vydělat víc peněz. Když uvidí, jak Beckettová stoupá po pomyslném žebříčku, chlapi si uvědomí, že je na čase začít se starat o svou vlastní budoucnost. To mezi nimi zapříčiní nové napětí a konflikt.“

Prozatím není jasné, že nový potomek Ryana nějak ovlivní rozhodnutí nových showrunnerů, zda se vlastního potomstva dočkají i Castle s Beckettovou. Ať už se rozhodnou jakkoliv, producenti chtějí diváky o jednom ujistit: Castlova nová partnerka Hayley není žádnou hrozbou pro manželství hlavních hrdinů. „To nikdy nebyl náš záměr,“ řekl Hawley.

Právě naopak, ať už se páru dostanou do cesty jakékoliv překážky, producenti se drží toho, že chtějí nadále upevňovat jádro jejich vztahu. „Vždycky to bylo o jejich milostném příběhu, je to vryté do DNA seriálu a vždycky to tak bude,“ uvedl Winter. „Nyní se chystáme prozkoumat další fázi. Jak můžeme tento milostný příběh prohloubit? Jakým výzvám můžeme nyní pár vystavit, aby svou romanci posunuli na vyšší úroveň?“

Castle se s novou řadou vrací na ABC v pondělí 21. září.

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Katka Mrkvicová

Katka Mrkvicová

Castle bude mít novou partnerku?!!!! Já ho sice nijak pravidelně nesleduji,ale jak přišli k tomuhle??
před 8 roky
Pipa22

Pipa22

... jedu serial od prvni epizody v originale (s tit) a tak radeji nepokousim dabing. Obcas jdu...
před 8 roky
Martisek

Martisek

Po přečtení tohohle článku a poté co jsem viděla promo na 8 sérii mám zmatek. Jsem opravdu zvědavá co...
před 8 roky
Další články k tématu