7. 9. 2015

Článkaři tvrdí: ABC nabízí bídu s nouzí

Nová sezóna je téměř tady. Již potřetí vám náš tým hlavních článkařů nabídne subjektivní názory na to, co stojí za to zařadit do watchlistu a od čeho naopak dát rychle ruce pryč.

Článkaři tvrdí: ABC nabízí bídu s nouzí

Sezóna 2015/2016 oficiálně začíná příští týden. Pokud stále ještě nevíte, zda si do svých watchlistů zařadit některou z novinek, třeba se vám bude hodit právě tato série článků, kterou pro vás po kladných ohlasech z minulých let opět připravilo sedm hlavních článkařů SerialZone.

Každý den vám přineseme odpovědi na tři jednoduché otázky. Co u jednotlivých televizních stanic bude podle nás stát za to vidět, před čím naopak schovat hlavu do písku, a na konec naše malá tipovačka, kterou novinku daná stanice zruší jako první.

Dnes se podíváme na zoubek ABC. Ta si pro nás připravila pěkných pár novinek, celkem šest dramat a čtyři komedie. Některé z nich mají úspěch téměř předurčen, jiné snad ani nikdy vzniknout neměly. Co je podle nás na obou spektrech stupnice?

Nezapomeňte, že máte poslední dny na to, abyste si tipli v naší každoroční soutěžní tipovačce a hráli tak o pomyslný titul seriálového znalce a o kupu kreditů. Čím víc lidí tipuje, tím víc kreditů se vyhrává! Takže tipovačku posílejte dál :-)

Jaká je podle tebe nejlepší novinka na stanici ABC?

Fruiko
Ouch. Podle mě tam není, co vybrat. Ať na to koukám z jaké chci strany, tak si nevyberu ani jeden seriál, který bych chtěl sledovat. Ale ať mám nějakou korektní odpověď, tak hit by mohl být Catch. Protože Shonda. A The Muppets. To bude hit určitě.
ragelly
Z trailerů mám hned tři favority – Catch, Quantico a Wicked City. Myslím ale, že z této trojice mě nejvíce bude bavit první zmiňovaný, tedy The Catch. Trailer vypadal svůdně, záhadně, skvělí herci, skvělý tvůrčí tým… jen mě trošku těší nasazení až v midseason. I kdyby šlo ale o jednosezónní záležitost, věřím, že si Catch užiju od začátku do konce.
pajky
ABC letos představila opravdu zoufalou nadílku. Myslím, že nejlépe dopadne The Muppets, i když to není zrovna něco, co by mě zaujalo. Kdybych si musel vybrat něco, co budu sledovat, tak bych zvolil asi Wicked City .
gabik.029
Tady mám kandidátů víc, protože ABC je stanice, u které si většinou přijdu na své. Quantico a The Catch jsou jasné volby a na oba seriály se už těším, ale právě jsem si trailerem připomněla, jak moc mě zaujala novinka Wicked City .
Furiant
Ze všech těch novinek na této stanici mě nejvíc zaujaly seriály Quantico, Wicked City a The Catch. A z těch tří mi jako to nejlepší vychází The Catch. Další seriál ze Shondalandu je jasnou zárukou kvality, navíc se v hlavní roli představí Mireille Enos, která své herecké umění ukázala už v The Killing. Tohle tedy znamená pro ABC jasný úspěch.
lukascoolarik
Za sebe dávám Quantico. Komedie mi přijdou všechny dost slabé a z dramat má Quantico pro mě nejpoutavější příběh, který by si mohl najít i své diváky.
Seraphine313
Jediná novinka, který vystupuje, je The Catch. Možná tak trochu smutně, protože je velkým paradoxem, že polovina koukatelného programu na ABC produkuje jedna osoba (no ale když mrknu na NBC… to je jedno). The Catch bude hit, i když poběží až v midseason. Osobně se ale stejně nejvíc těším na Wicked City. Poslední dobou mám retro seriály rád.

Jaká je podle tebe nejhorší novinka na stanici ABC?

Fruiko
V první otázce není vybírat z čeho, tady je zase možností až přehršel. Ale i tak se na všemi tyčí Dr. Ken, který zastupuje letos odpad vzešlý z úspěchu loňských etnických sitcomů.
ragelly
Tak tady mám o mnoho víc favoritů, v podstatě úplně všechno ostatní. Když nepočítám Muppets, který asi kvalitou nebude nejhorší, jen to absolutně není můj šálek kávy, tak jako největší odpad vidím komedii Uncle Buck. Z takovýchto seriálů mi krvácejí oči.
pajky
Tady je vybírání možná ještě těžší, protože adeptů na nejhorší novinku je hned několik. Ale vyberu si jeden z těch hrozných sitcomů a úplně nejmíň sympatický je mi Uncle Buck, i když Dr. Ken je hned v závěsu.
gabik.029
Tady je to remíza mezi Dr. Kenem a The Muppets. Humor v Dr. Kenovi mi přišel spíš trapný, snaží se ho divákovi natlačit pod nos za každou cenu a méně je někdy více. Co se týče The Muppets, loutky nesnáším a nevydržela jsem dodívat ani trailer. Ale kdyby v seriálu hráli živí lidé, asi by mi přišel lepší než Dr. Ken. Takže pro mě je nejhorší novinka Dr. Ken.
Furiant
No, těžko říct, jelikož adeptů je hodně a to jak v komediích, tak v dramatech. Zvolím ale The Real O'Neals, protože u traileru jsem se vážně ani nepousmál. Považuju to za velkou trapárnu, která se (doufejme) nedožije druhé série.
lukascoolarik
Váhám mezi Of Kings and Prophets a Blood and Oil, spíš ale první jmenovaný. Oba mi přijdou jako napodobeniny úspěšných hitů (Game of Thrones a Dallas), které navíc slibují dost nudný a nezajímavý příběh.
Seraphine313
Bohužel, většina seriálů na tuto sezónu vypadá silně nezajímavě. Uncle Ben, Real O'Neals, The Family… Of Kings and Prophets a Blood and Oil vypadají zajímavěji, ale pořád to není žádné terno. Pro mě osobně největší utrpení bylo sledovat trailer na Dr. Kena .

Co podle tebe zruší ABC zruší jako první?

Fruiko
Jednoznačně Boom. Teda Oil. Vlastně Blood and Oil. Chápete, ne? Většinou, když něco hodně mění jméno, tak je i zároveň hodně špatný. O tom jsme se mohli přesvědčit již tolikrát v minulých sezónách. Navíc to je i první na ráně.
ragelly
Blood and Oil. Tohle prostě propadne, trailer byl katastrofální. Předskokan OUaT může trošku pomoct, ale mám pocit, že tato novinka se rychle potopí ke dnu.
pajky
Původně jsem chtěl říct, že to bude Of Kings and Prophets, ale když ho vyřadili z programu ještě před sezónou, tak budu muset zvolit něco jiného a nechám alespoň v téhle kategorii vyhrát Dr. Kena .
gabik.029
Pokud zruší něco ještě před midseason, tipla bych si Blood and Oil. Pokud stanice počká a začne seriály rušit až po midseason premiérách, kandidátů má víc než dost. Tak třeba The Family, případně nějaká z komedií.
Furiant
Páteční slot, nudný seriál, nezajímavé postavy, trapné a stokrát viděné scénky. Co to znamená? Že Dr. Ken to bude mít spočítané jako první…
lukascoolarik
Já sázím na Dr. Kena. Poběží v pátky, což mluví samo za sebe, i když Cristela se loni celkem držela, byť nakonec stejně skončila na hrobníkově lopatě.
Seraphine313
The Muppets má silnou konkurenci, ale v USA se na ně spousta lidí těší. Naopak Dr. Ken schytal pátek a pravděpodobně to pro něj bude znamenat stopku. Blood and Oil bude taky hodně ohrožený, ale podle toho, kolik lidí se na něj těší, věřím aspoň v celou jednu řadu.

A co vy? Podělte se o své odpovědi v komentářích!

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Fruiko

Fruiko

Pravděpodobně. Ale neboj, podle mě si to pár lidí získá. Určitě to bude mít větší fanouškovskou základnu...
před 8 roky
Klik

Klik

Najlepšia novinka pre mňa z týchto seriálov bude iba Wicked City, najhoršia Muppets, ja som ten trailer...
před 8 roky
Šín Martin

Šín Martin

Jsem asi jediný kdo se těší na dr.kena trailer nebil strašný, viděl jsem už i horší
před 8 roky
Další články k tématu