4. 9. 2015

Novinka pod lupou: Hand of God

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název: Hand of God
Žánr: drama / thriller / psychologický
Stanice: Amazon
Premiéra: celá první série v pátek 4. 9. 2015
Vysílání: streamování
Předskokan: -
Konkurence: -
Tipovačka: –

Kdo?

Tvůrce: Ben Watkins
Herci: Ron Perlman, Dana Delany, Andre Royo, Garret Dillahunt, Alona Tal, Julian Morris, Emayatzy Corinealdi, Johnny Ferro

O čem to je?

Pernell Harris je soudce a silně nábožensky založený člověk. I když má on být tím spravedlivým a spravedlnost kázat mezi ostatní, není tomu tak. Jeho svědomí by už nemohlo být černější. Jeho jedinou nadějí je tak právě Bůh, ve kterého věří a který, jak doufá, ho přivede k prozření a navrátí ho zpět na cestu spravedlnosti.

Pilot Hand of God nabídla streamovací služba Amazon svým divákům v hrstce dalších vývojových projektů pro sezónu 2015–2016. Jak už je u služby zvykem, velmi dává na názory a reakce lidí, kteří si piloty pustí, a podle toho pak objednává celé seriály. Hand of God byl objednán v říjnu 2014 mimo jiné také s očekávaným dramatem The Man in the High Castle a dvojicí dalších komedií.

Ačkoliv má seriál velký potenciál a může oslovit spoustu fanoušků po celém světě, prvotní reakce kritiků na seriál nejsou nikterak vlídné. Na serveru deadline.com v recenzi padlo, že „i když se seriál snaží prozkoumat podstatu víry, reality a pomsty, všech se dotýká neohrabaně. V současné takzvané zlaté éře televize Hand of God nezáří.“

Na čem se první kritiky obecně shodují, to je kvalita hereckých výkonů. Hlavní roli v seriálu ztvární Ron Perlman, který již svými předchozími rolemi dokázal, že patří mezi herečkou špičku. Server IGN polemizuje, zda se u jeho soudce Pernell Harris nejedná dosud o jeho nejlepší herecký výkon.

Podobné seriály

Save Me
Transparent
Joan of Arcadia

Trailer


Plánujete dát novince šanci? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
inekafe

inekafe

Toto vyzerá veľmo dobre. Viem, že pilot je už rok dostupný, ale chcel som si počkať na celú sériu, lebo sa...
před 8 roky
HonZajs000

HonZajs000

Munkova dcera by snad byla jediný důvod, proč bych se na to podíval. :-) Bohužel nic víc mě nezaujalo...
před 8 roky
Další články k tématu