5. 9. 2015

Daredevil představí další komiksovou postavu

Daredevil představí další komiksovou postavu

Fanoušci netflixáckého hitu Daredevil již netrpělivě očekávají druhou sezónu. I když se v současné době čeká na premiéru Jessicy Jones a začínají se množit castingy k Lukovi Cageovi, i Daredevil přichází se svou troškou do mlýna.

Ve druhé sérii se představí další postava, kterou komiksoví fanoušci již důvěrně znají. Jde o Blakea Towera, státního návladního, který pracuje jako právník v New York City. Blake bude pomáhat Daredevilovi či v reálu právníkovi Mattovi Murdockovi. Sdělí mu informace, které hrdinovi pomůžou vystopovat a zajmout nebezpečné kriminálníky.

Postavu ztvární herec Stephen Rider. Nejde o žádnou známou tvář. Herec dosud neměl výraznější filmovou ani seriálovou roli. Dříve jsme ho mohli vidět v epizodních rolích v seriálech NCIS: Los Angeles, Lucky 7, Shameless a Battle Creek.

Daredevil se vrací na Netflixu s druhou sérií v roce 2016.

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Balthazar6

Balthazar6

Proc sakra musi hrat Blakea hrat cernoch?!
před 8 roky
Další články k tématu