5. 9. 2015

Skok v čase v TVD není takový, jak se předpokládalo

Skok v čase v TVD není takový, jak se předpokládalo

Když se na jaře rozloučil The Vampire Diaries (Upíří deníky) pohledem na postapokalyptické městečko Mystic Falls, většina fanoušků předpokládala, že jde o začátek velkého skoku v čase, který bude dále prozkoumáván v sedmé sérii. Nakonec je vše ale úplně jinak.

Místo toho dojde k převzetí nadvlády nad městem téměř ihned, bez jakéhokoliv časového posunu. To uvidíme již v premiéře, kdy se celá scéna znovu přehraje. „Skoky do budoucna nebudou nutně o tom, jak jsme minulou řadu skončili,“ prozradila výkonná producentka Caroline Dries. „Chystáme se nastínit novou mytologii, která nás posune dopředu k osmé sérii.“

Ohledně nové mytologie se toho zatím mnoho neví. Diváci zjistí hned v úvodní scéně, o kolik let v budoucnu se flash forwardy budou odehrávat. Tyto skoky do budoucnosti zároveň nastíní, kdo bude nový velký zloduch. Možná půjde dokonce o někoho, koho již dobře známe, a kdo velmi touží po tom, aby Salvatory nalezl.

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Illyria

Illyria

Jsem zvedava kdo nahradi Elenu a Caroline. (Predpokladam ze Bonnie bude hart druhe housle a Kat se jim na to...
před 8 roky
LucyM98

LucyM98

Proč by se jim na to candice měla vykašlat? Protože je těhotná? :D Víš kolik hereček je těhotných a točí...
před 8 roky
I love The vampire diaries cz

I love The vampire diaries cz

Já teda doufám, že... Moje nejoblíbenější herečka je Nina Dobrev, která hraje Elenu Gilbertovou.V seriálu...
před 8 roky
Další články k tématu