5. 9. 2015

Supergirl obsazuje generála Lanea

Supergirl obsazuje generála Lanea

Už víme o Lucy a tisíci dalších postav, které se objeví v první sérii očekávané komiksovky Supergirl. Nyní byly oznámeny další dva castingy herců, kteří v seriálu budou hrát významnou roli.

Prvním obsazeným je herec Glenn Morshower. Ten na sebe vezme ikonickou roli generála Sama Lanea, otce Lois a Lucy Laneových. Generál je popisován jako mocný armádní velitel a až přehnaně starostlivý otec. Jeho příjezd do National City přidá hlavní hrdince spoustu problémů. Generál se totiž přidá k nebezpečnému vládnímu hnutí.

Herec je nejvíce známý z role v úspěšném akčním seriálu 24. Objevil se také ve filmech o X-Menech a v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.

Druhou novou postavou je komiksák Red Tornado, kterého ztvární Iddo Goldberg. Jeho druhou polovinou je doktor T.O. Morrow, který Red Tornada vytvoří. Jde o nejvyspělejšího androida, kterého kdy svět viděl. Red Tornado byl vytvořen americkou armádou jako ta nejlepší superzbraň. Brzy však začne být citlivý a bude představovat velkou hrozbu nejen pro město, ale i pro lidi, kteří jsou Supergirl nejbližší.

Zatím není jasné, jak Goldberg bude ztvárňovat obě postavy. V komiksech je Morrow zloduch, zatímco Red Tornado je v Justice League hrdina.

Supergirl začíná na CBS v pondělí 26. října.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu