8. 9. 2015

Článkaři tvrdí: CBS s Limitless trefila do černého

Nová sezóna je téměř tady. Tento týden vám náš tým hlavních článkařů nabídne subjektivní názory na to, co stojí za to zařadit do watchlistu, a od čeho naopak dát rychle ruce pryč.

Článkaři tvrdí: CBS s Limitless trefila do černého

Sezóna 2015/2016 oficiálně začíná příští týden. Pokud stále ještě nevíte, zda si do svých watchlistů zařadit některou z novinek, třeba se vám bude hodit právě tato série článků, kterou pro vás připravilo sedm hlavních článkařů SerialZone.

Každý den vám přineseme odpovědi na tři jednoduché otázky. Co u jednotlivých televizních stanic bude podle nás stát za to vidět, před čím naopak schovat hlavu do písku, a na konec naše malá tipovačka, kterou novinku daná stanice zruší jako první.

Oproti loňsku sází CBS tentokrát spíše na dramata. Komedie jsou v plánu tři – Angel from Hell a Life in Pieces na podzim a Rush Hour na midseason. Ze zbývajících čtyř dramat je tu pak jeden spin-off, jedna komiksovka a jedna filmová předělávka.

Nezapomeňte, že máte poslední dny na to, abyste si tipli v naší každoroční soutěžní tipovačce a hráli tak o pomyslný titul seriálového znalce a o kupu kreditů. Čím víc lidí tipuje, tím víc kreditů se vyhrává! Takže tipovačku posílejte dál :-)

Jaká je podle tebe nejlepší novinka na stanici CBS?

Fruiko
Tady asi všichni budou opěvovat Supergirl, ale trailer mi přišel jak nějaký špatný vtip, takže spíš věřím, že hit by mohl být z Limitless. Film se mi líbil a seriál by nemusel být úplně špatný. Navíc tématicky dost sedne na CBS a má skvělý slot.
ragelly
Nemůžu si pomoct, pro mě bude nejlepší Supergirl! Už jsem viděla pilot, který jsem si užila od začátku do konce. Herci mi jsou hodně sympatičtí a z celého seriálu cítím Smallville, který jsem milovala! I když jsem dospělák, tak v srdci jsem pořád teenager, a tento seriál v sobě kloubí přesně to samé, část obou světů. Rozhodně si za ním stojím!
pajky
CBS nabídla mnohem lepší sestavu než ABC. V podstatě u každé novinky si najdu něco (nebo někoho), proč to sledovat. Myslím, že úspěch bude slavit Limitless, film byl fajn a jako seriál se to bude taky líbit.
gabik.029
Supergirl by mi nemohla být ukradenější a komedie už jsem asi vzdala (i když Angel From Hell mě hodně mile překvapil). Osobně se těším na seriály Limitless a Code Black, které jsou přesně můj šálek kávy. Podle traileru to vypadá, že Code Black bude mít propracovanější postavy, takže pro mě bude nejlepší novinkou na CBS zřejmě tohle lékařské drama.
Furiant
CBS se i letos pohybuje v zajetých – a tudíž i celkem nudných – kolejích. Jedinou výjimkou je Supergirl. V pilotu se mi (kromě Melissy Benoist :-D) líbila ta nadsázka a vtip, takže pokud budou tvůrci v tomhle stylu pokračovat, bude to… super!
lukascoolarik
Nejvíce na mě zapůsobila sci-fi kriminálka Limitless. Možná půjdu proti proudu, protože nevolím pro mě stupidně působící Supergirl, ale Limitless se mi zkrátka zdá zajímavější.
Seraphine313
Letos to vypadá na poměrně zajímavý rok na CBS. Supergirl sice moc nepotěšila, ale třeba Angel from Hell nebo Limitless nabízejí nabitější sezónu – a to nesmíme zapomenout ani na Rush Hour nebo Life in Pieces. Já se asi nejvíc těším na Limitless .

Jaká je podle tebe nejhorší novinka na stanici CBS?

Fruiko
Rozhodně Code Black. Takhle nudný trailer jsem už hodně dlouho neviděl. Navíc osobně moc nejsem na tyhle lékařský vztahovky.
ragelly
Rush Hour. Celkově komedie mě vůbec, ale vůbec nezaujaly, ale Rush Hour je pro mě u CBS největší dno. Komedie? Vždyť trailer nebyl ani trošičku vtipný! Myslím, že ani známé jméno tuto koninu nezachrání.
pajky
Tady to není těžký. Ani trochu se mi nelíbí Rush Hour a protože zbytek vcelku ujde, tak to opravdu není těžká volba.
gabik.029
Tady jsem se trochu zasekla. Nemyslím si, že by byl některý z nových seriálů vyloženě propadák, takže těžko říct, který bude nejhorší. Něco ale napsat musím a má volba padla na Rush Hour, i když v Americe se jim bude seriál asi líbit.
Furiant
Nějak nevím, která z těch dvou komedií je horší. Obě dvě jsou totiž opravdu děs běs. U trailerů jsem se buď chytal za hlavu, nebo zíval nudou. Angel from Hell je ale aspoň něco trošičku originálního, zato Life in Pieces tu bylo v různých variacích už milionkrát.
lukascoolarik
Horší trailer, než který představil Code Black, jsem už dlouho neviděl. Co taky čekat od tolikrát viděného tématu, které je tak nezáživné a nudné, až to bolí.
Seraphine313
Bohužel, vypadá to na Supergirl. Jsem sice fanda komiksů a Arrowa a Flashe sleduju pravidelně, ale Supergirl svým zpracováním až moc míří na mladší část diváků. V konkurenci ostatních nemůžu najít vyloženě špatný seriál (Code Black je sice „jen“ třistaosmdesátépáté lékařské drama, ale zpracování vypadá dobře), takže volím ji.

Co podle tebe zruší CBS zruší jako první?

Fruiko
Asi to budou doktoři v Code Black. Jsou první na ráně.
ragelly
Řekla bych, že Rush Hour, ale jelikož začíná až v midseason, tipla bych, že jako první půjde z kola ven Code Black. Ne ale na základě kvality, trailer mě zaujal. Je mi ale jasné, že tento seriál není pro široké masy televizních diváků, kor Američanů, kteří mají velmi vyhraněný vkus na kriminálky a lékařské seriály.
pajky
Ideálně bych zvolil i tady Rush Hour, ale jelikož není v podzimním schématu vysílání, tak budu taktizovat a řeknu, že první z kola ven půjde Code Black nebo Angel from Hell, ale spíš se přikloním k sitcomu.
gabik.029
Řekla bych, že se nebude jednat o rychlé rušení, protože žádná z novinek se k tomu podle mě nenabízí. Nicméně, přestože mě trailer zaujal, můj osobní tip je Angel from Hell.
Furiant
I když je Life in Pieces trapný, nudný a milionkrát viděný, poběží po Big Bangu, takže nějakou tu sledovanost mít asi bude. Jako první tak půjde z kola ven Angel from Hell a udělá tak místo seriálům 2 Broke Girls nebo Mike & Molly. A třeba mi CBS udělá radost a zruší rovnou obě dvě ty hrůzy…
lukascoolarik
Nejspíš to bude Angel from Hell. Řekl bych, že Life in Pieces je za vodou, vzhledem k tomu, že ho čeká pohádkový slot po TBBT, ale Angel from Hell poběží proti Scandalu, takže…
Seraphine313
Tady se docela bojím, že první půjde do kopru právě Limitless… z podzimních CBS novinek má největší konkurenci a k tomu ne úplně ideální timeslot. Code Black asi taky nebude zrovna zářit, ale aspoň má lehčí konkurenci.

A co vy? Podělte se o své odpovědi v komentářích!

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
jukab

jukab

V USA to fakt frčí, pže ne všichni stíhají každý týden koukat. Ale pokud je to tvoje oblíbená věc,...
před 8 roky
Marwin

Marwin

Keď vec ako "Rush Hour" prežije, tak je bezpochyby svet už vážne v prdeli :D
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

To přesunutí Angel from hell vám s tím trochu zamíchalo.
před 8 roky
Další články k tématu