11. 9. 2015

Článkaři tvrdí: Truth Be Told je stoprocentně na odpis

Nová sezóna je téměř tady. Tento týden vám náš tým hlavních článkařů nabídne subjektivní názory na to, co stojí za to zařadit do watchlistu, a od čeho naopak dát rychle ruce pryč.

Článkaři tvrdí: Truth Be Told je stoprocentně na odpis

Sezóna 2015/2016 oficiálně začíná příští týden. Pokud stále ještě nevíte, zda si do svých watchlistů zařadit některou z novinek, třeba se vám bude hodit právě tato série článků, kterou pro vás připravilo sedm hlavních článkařů SerialZone.

Každý den vám přineseme odpovědi na tři jednoduché otázky. Co u jednotlivých televizních stanic bude podle nás stát za to vidět, před čím naopak schovat hlavu do písku, a na konec naše malá tipovačka, kterou novinku daná stanice zruší jako první.

Nezapomeňte, že máte poslední dny na to, abyste si tipli v naší každoroční soutěžní tipovačce a hráli tak o pomyslný titul seriálového znalce a o kupu kreditů. Čím víc lidí tipuje, tím víc kreditů se vyhrává! Takže tipovačku posílejte dál :-)

Jaká je podle tebe nejlepší novinka na stanici NBC?

Fruiko
Z trailerové čtveřice rozhodně vyhrává Blindspot. Je to akční, je tam ženská, co mlátí lidi, co víc si přát.
ragelly
Tady jdu s davem, rozhoduju se mezi Blindspot a The Player. Kvůli většímu tajemnu ale upřednostním Blindspot. Seriál bude kvalitní podívaná, stojí za ním dobrý tým, má to sympatické obsazení a příběh, který je schopen při dobrém zpracování udržet diváky každý týden na kraji židlí, na kterých zrovna sedí. A rozhodně tu je potenciál i pro další série, pokud se to nevymyslí až moc okatě nebo uměle. Nyní můžeme být svědky zrození nového hitu.
pajky
U NBC je opravdu těžké vybírat, protože většina seriálů poběží až v midseason a ještě ani nemá trailery. Podle popisu se mi líbí třeba Crowded nebo Superstore, ale vsadil bych se, že úspěch bude Blindspot. Nejlepší však bude i třetí Chicago v řadě a za pár let už bude NBC vysílat jen seriály od Dicka Wolfa.
gabik.029
Tady už dlouho s velkým očekáváním vyhlížím Blindspot a Heores Reborn. A abych tedy vybrala jen jednu z těchto novinek, budu brát Heroes Reborn jako „staronovinku“ a zvolím Blindspot, jehož pilot se mi moc líbil.
Furiant
Od NBC mě nic nezaujalo víc než Blindspot. Pilot byl skvělý mix akce, vtipu i dramatu, takže rozhodně budu koukat dál. Sice je to opět a zase jen další kriminálka, nic to ale nemění na situaci, že je to asi to nejlepší, co tahle stanice letošní sezónu nabízí.
lukascoolarik
Jednoznačně Blindspot. Působí na mě jako takový druhý Blacklist, ale rozhodně ne žádná vykrádačka, spíš to myslím ve stylu, který mají seriály společné. Námět je dobrý, slot je silný, diváky si to taky najde.
Seraphine313
NBC toho letos nabídla hodně, ale nic mě zatím kdovíjak neoslovilo. Zatím z toho nejlíp vystupuje Blindspot, který mi přijde jen jako takový ženský The Blacklist. Docela mě oslovil The Player, který mi připomíná loňského Scorpiona, takže asi budu hlasovat pro něj. Nebo že bych se konečně podíval na Hrdiny?

Jaká je podle tebe nejhorší novinka na stanici NBC?

Fruiko
Hnus jménem Heartbreaker. Letos jsem na ty nemocniční seriály nějaký vysazený, ale tohle je fakt opruz plný klišé. Už proboha nic podobného netočte a najděte si na chvíli zase jinou profesi, kterou budete znásilňovat. Třeba pošťáky. O těch je hrozně málo seriálů.
ragelly
Truth Be Told (dříve People Are Talking) nemá v této kategorii na NBC konkurenci. Je zajímavé, jak každá stanice každý rok nabídne (minimálně) jeden absolutní odpad, který ideálně nasadí ještě na debilnější časový slot (aka pátek večer), aby se ujistili, že to opravdu co nejvíc propadne a budou moct s klidným svědomím uvolnit místo pro nějakou další podobnou zrůdnost.
pajky
Opět těžká volba. Ze seriálů, co trailer nabídly, je jednoznačně nejhorší Truth Be Told. Jenže ho snadno může něco přebít. Myslím, že hrozná pitomost bude Hot & Bothered a děsná nuda Shades of Blue.
gabik.029
Nejhorší novinka na NBC se určuje hodně těžce, protože ke spoustě z nich nebyl zveřejněn trailer. Podle popisu bych ale volila některou z komedií – buďto Hot & Bothered, Superstore nebo Truth Be Told. A jelikož vypadá Hot & Bothered nejšíleněji (a ne v dobrým slova smyslu), volím tuhle novinku.
Furiant
No, tady je těch adeptů vícero. Komedie jsou opět děs běs, některá dramata taktéž. Za jednu z největších trapáren však podle traileru považuju Crowded. Tohle fakt ne. To se snad nemůže dožít ani celé série.
lukascoolarik
NBC má letos spoustu podřadných hráčů, tradičně hlavně v žánru komedií. Téměř všechny mě doslova odpuzují, nejnudnější ale bude asi Crowded, i když totéž by se dalo říct o většině (nejen) letošních komediálních novinek (nejen) od NBC.
Seraphine313
Je jich víc, ale mě dostala odvaha NBC utratit za produkci pustit do vysílání seriál, o kterém si troufám tvrdit, že je natolik průměrný až nikoho nezajímá – Heartbreaker .

Co podle tebe zruší NBC zruší jako první?

Fruiko
Ale, ale. Copak nám to přejmenovali. Původně jsem byl pro příšerný Heartbreaker, ale když se z People Are Talking stalo Truth Be Told, tak už byla nová volba jasná.
ragelly
Sice to začíná až v půlce října, ale Truth Be Told půjde první z kola ven, to je tutovka. Tipla bych, že možná i po dvou epizodách.
pajky
Tady se opět realisticky musím podívat na schéma a opět mi z toho vychází Truth Be Told. To určitě nepoběží až do midseason, aby měli čas zrušit něco jiného..
gabik.029
Nejspíš Truth Be Told. Nepřichází s ničím originálním a navíc poběží v pátek.
Furiant
Jako každý rok, i letos NBC odpíská hodně seriálů. První z kola ven ale určitě půjde Truth Be Told (dříve People Are Talking). Páteční slot, neoriginalita, nevtipnost a nezáživné postavy, to vše dohromady garantuje brzké zrušení.
lukascoolarik
První letos na NBC zemře Truth Be Told. Páteční slot, seriál neubrání ani ne až tak silný předskokan Undateable. Na rozdíl od Undateable mě ale zrušení Truth Be Told vážně mrzet nebude. Ale bylo by celkem vtipné, kdyby NBC znovu zařízla Emerald City ještě před odvysíláním.
Seraphine313
V podzimním programu se NBC snažila umístit co nejvíc novinek za své tahouny, u jednoho se jí to ale nepovedlo – Truth Be Told (People Are Talking) půjde z kola ven jako první.

A co vy? Podělíte se o své odpovědi v komentářích?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
24ron24

24ron24

Tak s NBC je to najťažšie lebo ako bolo spomínané veľa seriálov nemá trailer a z toho popisu ma...
před 8 roky
RRR

RRR

Najlepšia novinka : Heroes Reborn/Blindspot Najhoršia : Truth Be Told Ako 1. zrušia : Truth Be...
před 8 roky
Gabik.029

Gabik.029

Aww, jak jsme se na tom rušení hezky shodli :P Yep, a kdyby vyšel dřív než jsem to psala, tak ode mě...
před 8 roky
Další články k tématu