8. 9. 2015

Bob Harper bude moderovat Biggest Losera

Bob Harper bude moderovat Biggest Losera

Trenér, kterého milují miliony lidí po celém světě, právě získal novou práci. Bylo oznámeno, že Bob Harper převezme moderátorskou pozici v 17. sérii reality show The Biggest Loser, která se uvolnila po odchodu moderátorky Alison Sweeney.

Sweeney minulý měsíc oznámila, že seriál po třinácti sezónách opouští, aby se mohla dále věnovat své kariéře a rodině. Od té doby se spekulovalo o tom, kdo populární moderátorku nahradí.

„Hodně se těším, jsem moc rád, že jsem přijal pozici moderátora v The Biggest Loser,“ prozradil Harper, který i nadále bude soutěžícím předávat své zkušenosti trenéra. „Jsem u pořadu od první série a vím všechna pro a proti. Můžete se začít těšit. Říkám vám, že pravidelné týdenní vážení bude úplně nový zážitek, až se toho chopím já.“

V 17. sérii, která se začíná natáčet již tento měsíc, se vrátí také trenéři Dolvett Quince a Jennifer Widerstrom. Ti budou trénovat osm týmů dvojic, což bude nový twist na klasický souboj týmů.

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
ragelly

ragelly

K tomu mám jen jedno... :D [img]http://cdn.meme.am/instances/54228852.jpg[/img]
před 8 roky
Isabo1

Isabo1

Jééé :-D
před 8 roky
anjoa

anjoa

[img]http://torontosportsmedia.com/wp-content/uploads/2012/03/excited.jpeg[/img]
před 8 roky
Další články k tématu