17. 9. 2015

Castle: Na obzoru se rýsuje nová romance

Castle: Na obzoru se rýsuje nová romance

Spousta fanoušků seriálu Castle (Castle na zabití) se po obsazení nové postavy Hayley (Toks Olagundoye) začala obávat, že by mohla narušit vztah Castlea (Nathan Fillion) a Beckettové (Stana Katic). Současní showrunneři seriálu však fanoušky několikrát ujistili, že jejich obavy jsou úplně zbytečné. Jejich vztah sice nudný nebude, ale Hayley s tím nebude mít nic společného.

Na Hayley má ale zálusk někdo jiný. A jelikož se nenabízí kopa možností, určitě jste si správně tipli, že se jedná o Esposita (Jon Huertas). „Je docela hezká a toho si podle mě Esposito určitě všiml,“ uvedl Huertas. „Zatím se jenom kochá výhledem.“ Znamená to tedy, že se mohou diváci těšit na nepříjemné okamžiky s jeho bývalou přítelkyní Lanie (Tamala Jones)? „Lanie si toho prozatím nevšimla, ale milostný trojúhelník je rozhodně jedna z možností a podle mě se ho tuto sérii i dočkáme,“ sdělil Huertas.

Výkonný producent Terence Paul Winter ale jeho slova s takovou jistotou nepotvrdil: „Uvidíme, jakým směrem se jejich vztah vyvine, ale je pravda, že spolu oba v průběhu několika epizod okatě flirtují.“ Vypadá to tedy, že cesty Lanie a Esposita se nyní rozdělí. „Není vyloučeno, že se k sobě nikdy nevrátí, ale to už tady párkrát bylo. Chceme příběh odvyprávět co nejupřímněji. Nechceme je teď rozdělit jen proto, abych je zase dali dohromady. Jejich vztah měl začátek, střed i konec a co je čeká teď? Čeká je vůbec něco?“ rozvedl myšlenku Winter.


Těšíte se na premiéru osmé série? Jak by se vám zamlouval tento nový pár? Byli jste fanoušky Lanie a Esposita?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

Rozešli se, protože každý chtěl do budoucna něco jiného. Proč to zas natahovat? Rozešli se v dobrém a...
před 8 roky
Další články k tématu