19. 9. 2015

Paula Abdul bude radit, jak přežít život

Paula Abdul bude radit, jak přežít život

Ne zrovna očekávaná komediální novinka The Guide to Surviving Life přidává do svých řad další velkou hvězdu, která však tentokrát nevezme na svá bedra žádnou jinou osobnost.

Herečka a zpěvačka Paula Abdul bude v seriálu hostovat jako verze sebe sama. Že by se zapojila do aktivní premisy komedie, která prozkoumává různá neštěstí (noc ve vězení, nevhodné SMS…), kterými si lidé musí projít po vysoké, než se konečně usadí? Uvidíme.

V epizodě, kde se Abdul objeví, na ni Cooper a jeho spolubydlící narazí, když se budou snažit rychle vydělat balík peněz.

Zpěvačka se přidává k již oznámeným hostujícím hercům, mezi kterými nechybí Parker Young nebo Lyndon Smith. Tímto obsazením pokračuje její dlouholetá spolupráce se stanicí Fox. Letos v létě se stala porotkyní taneční reality show So You Think You Can Dance. Předtím byla po osm let porotkyní v pěvecké soutěži American Idol: The Search for a Superstar a v jedné řadě amerického The X Factor.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu